Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 1. forduló

Diósgyőri VTK - Illés Akadémia 1-3 (1-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Sántha Péter (MIskovics Tamás, Ambrus  Milán). 
Diósgyőri VTK U15: Varga H. - Kubinyecz I. - Tóth B., Székely T., G. Rados, István M., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., Sallai K., Berta Cs., L. Kravchenko. Vezetőedző: Sóskúti Balázs. 
Illés Akadémia U15: Rapali Zs. - Szakály Z., Hányi D., MIhály  D., Németh  L., Sánta L., Bosnyák B., Papp M., Csonka A., Horváth Á., Nyári O. Vezetőedző: Szűcs János. 
Csere: Mihály D. helyett Hideg B. a 33., Németh L. helyett Szabó B. a 33., István M. helyett Pápai O. az 50., Berta Cs. helyett Jónyer P. az 50., Csonka A. helyett Angler J. az 54., G. Rados helyett Bordás B. a 61., Sánta L. helyett Grádvohl K. a 62., Meggyesfalvi B. helyett Cseri Z. a 64. percben. 
Sárga lap: G. Rados az 52., Nyári O. a 68., Varga H. a 82. percben. 
Gólszerző: Bosnyák B. (0-1) a 11., Sallai K. (1-1) a 23., Hányi D. (1-2) az 51., Bosnyák B. (1-3) a 78. percben. 

Sóskúti Balázs: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk az Illés Akadémiával, de sajnos folyamatosan futnunk kellett az eredmény után. Mindkét félidőben átaludtuk az első tíz percet, ami ezt a helyzetet hozta. A meccs további szakaszaira azonban nem lehet panaszom. Elégedett vagyok a mentalitásunkkal és a kombinatív játékunkkal. Javítanunk kell ugyanakkor az egy az egy elleni védekezésünket a pálya minden szegletében. Egy döntetlent megérdemeltünk volna, de a hétvégén Győrben igyekszünk javítani.