Jól sikerült felkészüléssel a hátuk mögött utazott ki a Diósgyőr két fiatal harcosa Törökországba az utánpótlás vb-re, akiket a klub szakosztályvezetője, Jászka Krisztián is elkísért Antalyaba az újabb világversenyükre, mint szövetségi edző.

Piros-fehérek fiatal tehetségünk Mester Miron a 10-11 évesek 40 kg-os 10 fős mezőnyében lépett ringbe, ahol az amerikai Damian Snyder ellen kezdett a negyeddöntőben. Az utánpótlás világversenyeken már rutinosnak számító versenyzőnk az első menettől határozottan kezdett, hatalmas rúgásaival nem tudott mit kezdeni ellenfele, akit clinchben borítani is tudott. Miron végig dominálta mindhárom felvonást és végül egyhangú pontozással ő jutott az elődöntőbe.

Másnap a fináléba jutás volt a tét az orosz Roman Kochesov ellen. Az elődöntő első és a második menetben kiegyenlített küzdelem zajlott, a clinchben ezúttal viszont nem tudott érvényesülni Miron és végül pontozással az orosz muaythaios jutott tovább. Diósgyőri versenyzőnk azonban így is szépen csillogó bronzéremmel zárta a világbajnokságot.

Iván Ádám a DVTK másik indulója a 12-13 évesek között a 36 kg-os mezőnyben ukrán ellenfelet kapott Vladyslav Postonov személyében az első körben. Versenyzőnk mindhárom menetben becsületesen küzdött az elődöntőbe kerülésért, de sajnos pontozással ellenfele bizonyult jobbnak, így ő búcsúzott a világbajnokságtól.