Országos Leány U15-ös Bajnokság, 10. forduló

Ferencvárosi TC-Telekom - Diósgyőri VTK 6-0 (1-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, Játékvezető: Mindák Marcell (Vigassy Gergő Balázs, Bartos Zoltán). 
Ferencváros: Kuzma L. - Barkász H., Molnár L., Demeter R., Gál R., Molnár A., Rajna V., Szabó N., Hornyák B., Szántó H., Jarkovszky L. Vezetőedző: Szanyi Mária. 
Diósgyőri VTK: Ádám H. - Plopp G., Balla F., Tyukodi K., Csikós E., Kisgergely M., Értékes E., Váradi T., Stumpf B., Pápai L., Szabó J. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Kuzma L. helyett Temesi-Karóczkai J. a 41., Molnár A. helyett Megyesi L. a 41., Rajna V. helyett Mizsei L. a 41., Szabó N. helyett Szécsi Sz. a 41., Hornyák B. helyett Banner B. a 64., Balla F. helyett Tugyi D. a 64., Tyukodi K. helyett Kriston M. a 64., Kisgergely M. helyett Hajdu M. a 64., Demeter R. helyett Végh B. a 70., Szántó H. helyett Podonyi L. a 70. percben. 
Sárga lap: Csikós E. az 52. percben. 
Gólszerző: Barkász H. (1-0) a 8., Szántó H. (2-0) a 45., Jarkovszky L. (3-0) az 57., Demeter R. (4-0) az 57., Molnár L. (5-0) a 61., Molnár L. (6-0) a 71. percben. 

György Gábor: - Az első félidőben nyújtott teljesítményre maximálisan büszkék lehetnek a játékosok.Végig sikerült megvalósítani azt amit a héten gyakoroltunk. A második játékrész elején az asszisztens bácsi úgy gondolta, hogy bele kell nyúlnia a mérkőzésbe. Belengetett egy megmagyarázhatatlan büntetőt. Amúgy a meccs végén maga sem tudta, hogy mi volt a szabálytalanság. Utána nem sokkal kapott egy újabb tizenegyest az ellenfél. Itt a játékosaink elvesztették a hitüket, így sima lett a vége. A Fradi annál jobb csapat, hogy egy rászoruljon ilyenfajta segítségre. Külön ki kell emelni a kapusunkat, aki extra teljesítményt nyújtott a mérkőzésen. Természetesen gratulálok Ferencváros csapatának!