Szalayné Sebők Éva U17 II-III. osztály - Osztályozó Kelet "B"


2023. december 17. vasárnap
Budapest - UTE Tábor Utcai Edzőcsarnok

Szolnoki SPC "Kék" - DVTK 3:0 (12, 19, 15)

DVTK - UTE "Fehér" 1:3 (-22, -16, 22, -18)

Játékosok: Tóth Hanga Ágnes, Magyar Alíz, Fojtán Hanna, Aggod Zsófia, Dombovári Luca, Dulai Flóra, Szabó Vilma Szófia, Burján Polett, Vadász Vivien, Espán Léna, Kovács Flóra Sára, Bódis Blanka, Harsányi Zita

Vezetőedző: Surányi István

Edzői értékelés

Surányi István: Tudtuk, hogy mind két mérkőzést meg kell nyernünk a bent maradáshoz. Sajnos nem sikerült, nem tudtunk felnőni a feladathoz. Sajnálom, de megint saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzéseket. Sok volt az egyéni hiba, ami a csapateljesítményre is rányomta a bélyegét. Szolnoki csapat agresszív nyitásaival nem tudtunk mit kezdeni, nem tudtuk befogadni a nyitásokat, ha pedig sikerült a nyitásfogadásunk, akkor pedig a támadásinkat nem tudtuk befejezni. Az UTE csapatával már tét nélküli mérkőzést játszottunk, ahol az előző mérkőzés játéka után, reménykedtem a feltámadásban, de sajnos ugyanazok a hibák jöttek elő, bármilyen összeállításban is voltak a lányok a pályán, az egyetlen pozitívuma, hogy voltak jó egyéni teljesítmények. Összességében elmaradt az, amiben bíztam, hogy felszabadultan tudunk majd játszani.

Őryné Mérő Nóra U13 III-IV. osztály - Osztályozó "C"

2023. december 16. szombat
Sülysáp - Szőlősnyaraló Tornacsarnok

RöPilis KSE - DVTK "Fehér" 2:1 (16, 16, -17)

DVTK "Fehér" - Sülysápi SE 1:2 (-11, -12, 17)

Játékosok: Kiss Emma Sára, Barabás Hella, Veres Csenge, Gábor Enet Evelin, Deli Dorka, Kormos Zina, Laczkó Viktória, Bajusz Dorka Lotti, Horváth Csenge, Sebestyén Hanna

Vezetőedző: Hemmertné Németh Annamária

Edzői értékelés

Hemmertné Németh Annamária: Még mindig nagyon izgulnak a lányok és ezért sokszor nem azt a teljesítményt mutatják, amire valójában képesek lennének. De minden meccsel egyre több rutinnal rendelkeznek majd és magabiztosabban fognak mozogni a pályán. Nagyon örülünk az egy szett győzelemnek is! A házigazda ellen nagyon jól kezdtünk, de hamar átvették a vezetést. Csapatom lelkesedése kevésnek bizonyult és gond volt a koncentrációval is. A harmadik szettben sikerült úgy játszani, ahogy megbeszéltük és ez sikerre is vezetett. Ma ennyi volt a lányokban, minden nyert szett és az ezzel járó öröm nagyon fontos nekünk, várjuk a folytatást!

Országos Szupermini U11 Bajnokság - 2. forduló

2023. december 16. szombat
Tatabánya - Éltes Mátyás Gimnázium

DVTK


Játékosok: Babik Véda, Nyíri Csenge Jázmin, Kanyok Eszter, Molnár Alíz

Vezetőedző: Istvánkó Eleonóra

DVTK-Gárdonyi


Játékosok: Ősz Ágnes, Horváth Csenge Zsófia, Ragályi Boglárka, Réti Panna, Tóth Hanna Sára

Vezetőedző: Leidgeb Lászlóné

Edzői értékelés

Leidgeb Lászlóné: Most még ezek a tornák nem a versenyről szólnak, hanem a tapasztalatszerzésről, a csapatszellem kialakításáról, új impulzusok szerzéséről és ismerkedés a mérkőzések légkörével. Kis csapatunk remekül helytállt a kihívásoknak.

Istvánkó Eleonóra: Sajnos a csapatból többen betegség miatt nem tudtak részt venni, így négy lánnyal indultunk el. Három mérkőzésre került sor. Az első meccsen most is megilletődve kezdtek a lányok, de hamar felvették a játék ritmust. Minimális szervarontással játszottak mindvégig. A szervafogadáson még van mit javítanunk, abban még mindig sok volt a hiba. A játék folyamán szépen kijátszották a két-három érintést, jól mozogtak a pályán, és a lelkesedésük is végig kitartott.

Az U11-es bajnokságban nem vezetnek eredményt a találkozókról.