Mikor és hol ismerkedtél meg a kosárlabdával?

Egészen fiatal koromat már a kosárlabda pálya környékén töltöttem, ugyanis édesapám a PVSK felnőtt férfi csapatánál dolgozott. Ezután kezdtem a játékos pályafutásomat Pécsett, ami után megfordultam Zalaegerszegen, Salgótarjánban és Budapesten is.

Mindig edző akartál lenni? ( Ha nem, hogy alakult ki az ez irányú elköteleződés?)

Játékosként is nagyon érdekelt, hogy mit miért csinálunk, mind taktikailag, mind az edzésen. Ezt sokszor meg is kérdeztem az edzőim nagy örömére... Salgótarjánban pedig volt szerencsém már 18 évesen edzőként is elkezdeni dolgozni. Nagyon hamar kiderült, hogy ebben van a nagyobb jövő. 

Milyen eredménnyel lennél elégedett a szezon végén?

Szeretném, ha elvégeznénk minden munkát a lehető legjobban és akkor majd jönni fognak azok az eredmények, amivel tiszta lesz a lelkiismeretünk a szezon végén.

Hogy kerültél  DVTK-hoz? Hogy érzed magad Miskolcon? 

Amikor a tavalyi szezonban kiderült, hogy a PINKK valószínűleg nem fog tudni elindulni a következő szezonban a bajnokságban, akkor keresett meg Völgyi Péter, és vázolta fel a nagyratörő álmokat, amiket szerencsére jelenleg meg is élünk. Nagy váltás volt, hogy nem vezetőedzőként dolgozom idén, de nagyon élvezem a miskolci létet. A város nagyon tetszik, a klubnál minden adott. A felnőtt csapatban sok a munka, de van eredménye, és mindezek felett az U23-as csapattal is szép eredményeket érünk el, ami külön öröm. 

Mit csinálsz szabadidődben?

Ha van rá lehetőség, akkor szeretek nyugodtan beülni egy étterembe és jókat enni, inni. Ha több szabadidőm van, szívesen járok vissza Salgótarjánba hétvégente.

Más sportokat esetleg követsz?

Gyermekkorom óta nagy futball rajongó vagyok, ha van időm, mindig kilátogatok a DVTK meccseire is.

Ha nem edző lennél és nem a kosárlabda világában mozognál, mivel foglalkoznál?

Mindenképpen valami olyan foglalkozást választanék, amiben alkotni lehet. Hogy ez szellemi termék-e, vagy fizikai, az hangulatfüggő, de szeretek alkotni: dolgokat, gondolatokat. Szóval valószínűleg filozófus lennék, vagy valami hasonló, talán irányító középpályás labdarúgó.