Mikor és hol ismerkedtél meg a kosárlabdával?

Fiatalon, de mégis viszonylag későn, 14 éves koromban, szülővárosomban Csíkszeredában, ahol akkoriban a téli sportokon, és azon belül is leginkább a jégkorongon volt a hangsúly.

Mindig edző akartál lenni? ( Ha nem, hogy alakult ki az ez irányú elköteleződés?)

Nem, 16 évesen döntöttem el, hogy szociológiát akarok tanulni, és ezt is tettem, később ebből diplomáztam. A munkám mellett egy budapesti amatőr csapatban kosárlabdáztam, és közben elkezdtem edzéseket is tartani. Nagyon magaménak éreztem, elvégeztem az edzőit, és azóta főállású edző vagyok.

Milyen eredménnyel lennél elégedett a szezon végén?

Nem kérdés, aranyéremmel. A klub, a játékosok, a stáb, és a szurkolóink régóta egy bajnoki aranyról álmodnak, és ki-ki a maga módján ezért dolgozik. 

Hogy keveredtél  DVTK-hoz? Hogy érzed magad Miskolcon?

Völgyi Péter által, akivel már korábban is dolgoztam együtt, és akit a mentoromnak tekintek, nagyon sokat tanultam és tanulok tőle. 
Miskolcon nagyon jól érzem magam, a körülmények kiválóak, és eddig minden szezon adott valami újat, olyat, amiben korábban nem volt részem, és ezért is vagyok nagyon hálás, hogy itt lehetek.

Mit csinálsz szabadidődben?

A szabadidőm szezonálisra van “szabva”, de akkor leginkább olvasok, és a lehető legtöbb időt a családdal és a barátaimmal töltöm.

Más sportokat esetleg követsz? Ha igen: melyeket?

Igen, de nincs olyan sport amelyet állandó jelleggel követnék.

Ha nem edző lennél és nem a kosárlabda világában mozognál, mivel foglalkoznál?

Szociológiával. De autodidakta módon tanulom a grafika designer szakmát, ami szintén nagyon érdekel.