Tippmix Női NB I. A csoport 15. forduló

2024. március 2., szombat
16:30 DVTK HUN-Therm - Vasas Akadémia (Jegyek)

OTP Bank Liga 23. forduló

2024. március 2., szombat
18:45 Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC (Jegyek)

A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a DVTK Aréna recepcióján, valamint online a jegy.dvtk.hu és a dvtkarena.jegy.hu oldalon is megvásárolhatók.

Keresd Diós György vitézt a meccsek előtt! 

A DVTK - PAFC találkozó előtt is találkozhatnak szurkolóink a klub kabalafigurájával, Diós György vitézzel.

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Puskás Akadémia FC mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak.

A kisgyermekkel érkező családokat ezúttal is gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre váltott a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Rásegítő villamosjáratok indulnak

Az MVK Zrt. is készül a mérkőzésekre. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közlekedési cég rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvar végállomásról 17:32-kor és 17:47-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

 

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!