Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK - Illés Akadémia 4-1 (2-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Mencsik László (Rézműves Ferenc, Nagy Dávid).
Diósgyőri VTK: Dojcsák B. - Major M., Kiss L., B. Furdetskyi, Horváth Zs., Lichy K., N. Kovalenko, Paizs J., Tóth Zs., Paksai R., Briz Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Illés Akadémia: Molnár-Végh M. - Csörnyei Zs., Pljesovszki G., Bécsy B., Bene D., Stifter P., Kopácsi B., Smeringa E., Szakasics P., Losontin G., Paizs L. Vezetőedző: Kovács László. 

Csere: Major M. helyett Temesvári M. a 46., Paizs J. helyett B. Kovalov a 46., Pljesovszki G. helyett Németh R. a 64., Bene D. helyett Abért O. a 64., Szakasics P. helyett Abért B. a 65., Paizs L. helyett Skravanek L. a 65., Smeringa E. helyett Lipun B. a 74., Briz Cs. helyett Macsó M. a 78., Tóth Zs. helyett Bathó T. a 81., Horváth Zs. helyett Molnár Á. a 87. percben.
Sárga lap: Tóth Zs. az 53., Briz Cs. a 60., Stifter P. a 60., N. Kovalenko a 61., Horváth Zs. a 82. percben. 
Gólszerző: B. Furdetskyi (1-0) a 19., Tóth Zs. (2-0) a 36., Plesovszki G. (2-1) a 36., Tóth Zs. (3-1) a 76., Macsó M. (4-1) a 89. percben. 

Takács Péter: - Az előző meccs után, nagyon fontos volt, hogy ezúttal nyerjünk. A fociban benne van az, hogy nem mindig az történik amit mi szeretnénk, de sikerült javítani egy nagyon szervezett Illés Akadémia ellen. A legfontosabb az volt, hogy magukról továbbra is győztesként gondolkodjanak a játékosok. Ez sikerült, volt identitásunk, klubhoz köthető erények, mert most mindenki úgy küzdött, ahogy egy diósgyőri labdarúgónak kell. A mérkőzésen voltak holtpontok, de ezeket jól reagáltuk le. Ami pozitív, hogy a beszálló játékosok nagyon sokat segítettek nekünk, illetve a boxon belül jól támadtuk az előre megbeszélt érkezési pontokat. Büszke vagyok a srácokra!