Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK - Újpest FC 2-2 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Szabó József (Dobó Sándor, Dudás Vilmos).
Diósgyőri VTK: Dojcsák B. - Vass L., B. Furdetskyi, Horváth Zs., Temesvári M., N. Kovalenko, Bodnár B., Silimon L., Tóth Zs., Bathó T., Paksai R. Vezetőedző: Takács Péter. 
Újpest FC: Király G. - Illés B., Horváth K., Hallay Z., Necula K., László G., Tóth M., Kruppai A., Tóth M., Futsek F., Farkas B. Vezetőedző: Véber György. 

Csere: Silimon L. helyett Major M. a 46., Bathó T. helyett Z. Khameliuk a 63., Tóth M. helyett Kiss A. a 63., Bodnár B. helyett Briz Cs. a 68., Vass L. helyett Macsó M. a 80., B. Furdetskyi helyett Molnár Á. a 80., Futsek F. helyett M. Giuliani a 90. percben. 
Sárga lap: Briz Cs. a 80., Kiss A. a 83. Temesvári M. a 86. percben. 
Gólszerző: Tóth Zs. (1-0) az 54., Hallay Z. (1-1) a 62., Z. Khameliuk a 65., Briz Cs. (öngól, 2-2) a 71. percben. 

Takács Péter: - Szinte mindent elkövettünk azért, hogy kikapjunk. Nem játszottunk jól, a saját stílusunk egyáltalán nem köszönt vissza. Ehhez természetesen kellett egy rendkívül szervezett ellenfél is. Nem találtuk a ritmust, nem találtuk meg azokat a passz sávokat, amelyek után stílusosan tudtuk volna bontani az ellenfelünket. Rengeteg egyéni hibát követtünk el. Keressem az okokat, biztos, hogy valamit változtatni kell, hogy legközelebb ez velünk ne forduljon elő. Ilyen gyenge jàtékkal is vissza tudunk jönni a meccsbe, és a végén ha szerencsénk van, még meg is nyerhettük volna. Ettől függetlenül el kell ismerni, mi gyengén az Újpest pedig jól futballozott.