Országos U11-es MLSZ Bajnokság, 
Kiemelt Keleti csoport, 13. forduló
Helyszín:, Debrecen-Pallag
2023. április 20., szombat

A Diósgyőri VTK U11 mérkőzései

Diósgyőri VTK - DebreceniVSC-DLA
Gólszerző: Derzsényi Gábor 

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC
Gólszerző: Sipos Martin (5), Oláh Levente (3), Győrfi Kristóf (2), Császári Ádám (2), Lakatos Bálint (2), Hernádi Gergő, Illyés Benedek, Balázs Döme, 

Diósgyőri VTK - Várda Labdarúgó Akadémia
Gólszerző: Győrfi Kristóf (3), Sipos Martin (2), Császári Ádám (2), Illyés Benedek, Onder Soma, Derzsényi Gábor, Kaczur Dominik, Balázs Döme. 

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus
Gólszerző: Balázs Döme (2), Oláh Levente (2), Győrfi Kristóf, Derzsényi Gábor, Hernádi Gergő.

A Diósgyőri VTK U11-es keretét a következő játékosok alkották

Kiss Kolos, Boda Péter, Kőszegi Noel, Koncsol Kolos, Lakatos Bálint, Hernádi Gergő, Illyés Benedek, Balázs Döme, Kaczur Dominik, Onder Soma, Oláh Levente, Derzsényi Gábor, Császári Ádám, Sipos Martin, Győrfi Kristóf 

Vezetőedzői értékelés

Dr. Molnár Krisztián: - Az egész tornán az alapelveinknek megfelelően, labdabirtoklásra törekvő, kombinatív játékot játszottunk és rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. A labda elleni játék kimagasló volt, így a letámadásokból és a labdavesztések utáni visszatámadások során kellő bátorsággal és vagánysággal szereztük meg a játékszert. Tetszik, hogy bár forgatjuk a játékosok pozícióit és posztjait, de mindenki tudja mi a feladata egyéni védekezésben és támadásban, van stílusunk, és így tudunk dominálni az ilyen mérkőzéseken.

Megjegyzés: A Magyar Labdarúgó Szövetség az U11-es korosztálynál egyetlen mérkőzés eredményét sem közli, így értelemszerűen táblázatot sem vezet. Éppen ezért a csapattal kapcsolatos beszámolóknál mi is így teszünk, a gólszerzőket azonban közzétesszük.