Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, Játékvezető: Burzon Márk (Dobó Attila, Huszka Ákos). 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Mesaros G. - Tóth-Sági M., Müller D., Tóth R., Kocsis A., Szanka F., Horváth Á., Gyuris G., Mucsi Á., Erőss B., Kovács Á. Vezetőedző: Herczeg Gábor. 
Diósgyőri VTK: Czigány P. - Kubinyecz I., Tóth B., Ádám L., Bári Z., Szabó B., Kristóf Z., Hajdú R., Székely T., Berta Cs., Juhos Á. Vezetőedző. Sóskúti Balázs. 

Csere: Gyuris G. helyett András G. a 41., Müller D. helyett Csikós B. a 41., Tóth B. helyett István M. az 50., Bári Z. helyett Sallai K. az 50., Horváth Á. helyett Skorka Á. a 64., Szabó B. helyett Lupkovics G. a 68., Berta Cs. helyett Meggyesfalvi B. a 68., Juhos Á. helyett Pápai O. a 68., Tóth-Sági M. helyett Martonosi R. a 72., Erőss B. helyett Szántó N. a 72., Kristóf Z. helyett Táth D. a 78. percben. 
Sárga lap: Tóth B. a 2., Juhos Á. a 45., Mucsi Á. a 66. percben. 
Gólszerző: Kristóf Z. (0-1) a 37., Erőss B. (1-1) a 41. percben. 

Sóskúti Balázs: - Egyik szemünk sír, a másik nevet. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, hol a hazai csapat, hol mi domináltunk jobban. A lélektani előny viszont nálunk volt a vezetésnek köszönhetően. A korai egyenlítés után mi akartuk jobban a győzelmet,  de nem sikerült a gólszerzés. Egyenlőre a tavaszi szezon bebizonyította a csapatról, hogy most már meg kell tanulnunk nyerni és lezongorázni azokat a mérkőzéseket, ahol dominánsabbak vagyunk. Ettől függetlenül dícséret illeti a csapatot. Sok sikert a Szegednek!