Csütörtökön a CSI három csillagos Gold Tour 140 cm-es versenyében Szuhai Rodrigo kezdte a diósgyőri éremhalmozást egyből a legfényesebbel, amit testvére a Diamond Tour 145 cm-es számában ismételt meg. Nem volt még vége azonban a napnak. A Silver Touron is piros-fehér győztest avattak Szuhai Rodrigo személyében, aki második sikerét aratta a nyitónapon.

Pénteken Szuhai Rodrigo ott folytatta, ahol abbahagyta. A három csillagos Silver Tour újabb számában ismét ő volt a leggyorsabb, míg Szuhai Péter a Big Tour és a 6-7 éves lovak versenyében is közel volt a dobogóhoz. A nap zárásaként Szuhai Rodrigo remekelt újra a Gold Tour 140 cm-es számában, ahol a második helyet bezsebelve negyedik érmét szerezte meg.

Szombaton Ifj. Szuhai Gyula is duplázni tudott, ami az érmeket illeti. Utánpótlás Európa-bajnok lovasunk előbb a 6-7 éves lovak számában lett második, majd a Silver Tour 135 cm-es versenyében gyűjtött ezüstérmet. Szuhai Péter a Gold Touron újabb negyedik helyet szerzett, míg másnap a hétvége legrangosabb, világkupa számában 155 cm-es a nyolcadik helyet szerezte meg.

A négynapos versenyen a DVTK lovasai közül ott volt a népes és nívós mezőnyben és helyt állt még számaiban Kisgergely Kata, Nagy-Eszlári Stella, Kelemen Blanka és Szuhai Gyula is. A DVTK lovas szakosztálya összesen hét érmet, 4 aranyat és 3 ezüstöt szerzett a viadalon értékes pontszerző helyek mellett.

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Díjugrató Verseny*

Csütörtök

CSIYH1* 6 & 7 YEAR-OLD SZUHAI HORSES

Ifj. Szuhai Gyula 7. hely

CSI3*-W GOLD TOUR 140 cm MLSZ

Szuhai Rodrigo 1. hely

CSI3*-W DIAMOND TOUR 145 cm ALPENSPAN

Ifj. Szuhai Gyula 1. hely

CSI3*-W SILVER TOUR 130 cm WEIDEMANN

Szuhai Rodrigo 1. hely

Péntek

CSI3*-W SILVER TOUR 130 cm WEIDEMANN

Szuhai Rodrigo 1. hely

CSI1* BIG TOUR 120 cm VINBAU LOGISTIC SYSTEM

Szuhai Péter 4. hely

CSIYH1* 6 & 7 YEAR-OLD SZUHAI HORSES

Szuhai Péter 4. és 7. hely

CSI3*-W GOLD TOUR 140 cm INTERHORSE TRUCK

Szuhai Rodrigo 2. hely

Szombat

CSIYH1* 6 & 7 YEAR-OLD SZUHAI HORSES

Ifj. Szuhai Gyula 2. hely

CSI3*-W GOLD TOUR 145cm GÁBOR M. SZŐKE STUDIO

Szuhai Péter 4. hely

CSI3*-W SILVER TOUR 135 cm WEIDEMANN

Ifj. Szuhai Gyula 2. hely

Vasárnap

CSI3*-W WORLD CUP 155cm AGRÁRMINISZTÉRIUM

Szuhai Péter 8. hely

*első tízben záró eredmények