Nemzetközi Lazio Cup, elődöntő

Diósgyőri VTK - Serie C válogatott 1-1 (1-1)

Diósgyőri VTK: Soós B. - Szakos B., Kiss B., Tucsa D., Nagy B., Miskolczi M. - Kiss L., V. Khomenko, Jászberényi P. - Purzsa X., Kuznyecov D. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Jászberényi P. helyett Juhász K. a 36., Kiss B. helyett Ferenczi S. a 36., V. Khomenko helyett helyett Derzsényi Á. a 45., Purzsa X. helyett Szénási S. a 45., Nagy B. helyett B. Kovalov az 55., Szakos B. helyett Méhes K. az 55., Soós B. helyett Balázs Á. a 66. percben. 
Gólszerző: Tucsa D.

Vincze Richárd: - Sajnos ezen a mérkőzésen nem tudtuk azt a játékot produkálni, mint az előző négy találkozón. Hiába szereztük meg a vezetést, de ezután az ellenfél lassan átvette a játék irányítását, mit pedig az ő stílusukat. Emiatt kevesebb lehetőséget tudtunk kialakítnai. A szünet után játékrendszert váltottunk, kontrolláltuk a meccset, viszont a támadó harmadban nem voltunk eléggé frissek. Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, hogy eljutottunk a legjobb négy közé. Sajnáljuk, hogy a döntőben nem tudjuk megméretni magunkat. Ettől függetlenül emelt fővel térhetünk haza a tornáról.