Országos U12-es Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 28. forduló

Debreceni EAC - Diósgyőri VTK 2-5 (1-2)

DEAC Sporttelep, Játékvezető: Faragó Ferenc.
DEAC: Tóth N. - Giczei H., Csigai M., Antal R., Sinka Sz., Nagy Zs., Seres A., Szakál Cs., Kondor A. Csere: Takács Z., Harsányi L., Sándor P., Molnár L., Halász B. Vezetőedző: Mester Norbert. 
Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Schwak B., Nagy B., Kuznyecov D., Juhász M., Séra D., Bagoly B., A. Pashaev, Meggyesfalvi T. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 

Gólszerző: Nagy Zs. (1-0) a 35., Mester Z. (1-1) a 37., Mester Z. (1-2) a 38., Szabó D. (1-3) az 58., Kondor A. (2-3) a 62., Nagy B. (2-4) a 64., Kuznyecov D. (2-5) a 71. percben. 

Kocsis Nándor: - Egy minden szempontból egyedülálló szezonon vagyunk túl. Ebben az évben lépet a csapat a 8+1-es játékrendszerbe. Ősszel még több hibával, de tavasszal már kimagaslóan teljesített a gárda. Emellett idén először indult a klub a Interligában, ami kettős terhelést jelentett a csapatnak, de ebbe is sikerült hamar belerázódni. Ezen kívül részt vettünk egy nemzetközi tornán Zsolnán és a Barca Cupon Budapesten, ahol egy harmadik és egy második helyet szereztünk.  A nemzetközi meccsek intenzitása a tavaszi bajnoki meccsekre rendkívül pozitívan hatottak, hiszen ha lett volna tabella a dobogó legfelső fokán zártunk volna, és az Interligában is a csoport ötödik helyén végeztünk. Szabó Dániel személyében mi adtuk a bajnokság gólkirályát, a mesterlövészek rangsorában pedig Kuznyecov Dominik az előkelő harmadik helyen zárt. Még egy kis statisztikai adat: több mint ötven mérkőzést játszottunk a szezon során, közel kettőszáz alkalommal találtunk az ellenfelek hálójába, és mi kaptuk a legkevesebb gólt. Külön öröm volt számunkra, hogy sok játékosunk a nagyobb korosztályban is remekül teljesített és ez mindenképpen előremutató a jövőt illetően. Mindent egybevéve hatalmas gratuláció a csapatnak az éves teljesítményéhez! Számunkra még nincs vége az idénynek, hiszen zárásképpen június 7-9. között Olaszországban szerepelünk tornán és csak ezt követően jön a megérdemelt pihenés. Szeretném megköszönni a DVTK LSA-nak hogy lehetővé tették a nemzetközi tornákon való szereplést. Köszönöm a stábnak a munkáját, a szülőknek a segítséget és mindenkinek, aki segítette a munkánkat.