Gyorsan eldőlt a közös munka folytatása a DVTK-val?

Már év elején beszéltünk Szabó Tamással. Nagyon szeretek itt lenni, játszottunk az Euroligában, megnyertük a magyar bajnokságot, második helyen végeztünk a magyar kupában. Biztos vagyok benne, hogy ennél is többre vagyunk képesek. Az előző szezon egy tanuló év volt nekem, és a csapatnak is. Megismertük egymást a csapattal, és ha sikerül egyben tartani a csapat gerincét, akkor egy nagyon jó és erős alapokra épülő csapatunk lehet a következő szezonban. Ez nagyon fontos volt számomra. Szeretem a várost, az embereket, a csarnokot, és természetesen a szurkolótábort. 


Miben fejlődtél az előző szezonban?

Játékosként megtapasztalhattam az Euroliga légkörét, ez egy hatalmas lépés volt a pályafutásomban. Ami még szebbé teszi ezt, hogy mindezt itt élhettem át, ebben a fantasztikus környezetben. Az edzői stáb és a csapattársaim is nagyban hozzájárultak a fejlődésemhez. Ha visszatekintek, könnyűnek tűnik, de ez nem sikerülhetett volna a csapat és a klub segítsége nélkül. 


Milyen céljaid vannak a következő szezonra?

Nagyon keményen fogunk dolgozni a következő szezonban is. Nagyon jó alapokat tettünk le tavaly, ezen az úton szeretnénk tovább haladni. Sok munka vár ránk, de láthattuk, hogy bármire képesek vagyunk, és minden sorozatban a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni, ahol elindulunk.
 

Mivel telnek a napjaid?

Jelenleg a francia válogatottal készülök az olimpiára. Az első napokat töltjük az edzőtáborban, most még átmozgató edzések vannak, de jövő héttől megkezdődnek a kemény edzések.