Mikor dőlt el végleg, hogy maradsz a DVTK-ban?

Már a szezon lezárulása előtt megkezdtük a tárgyalásokat, elég hamar megegyezés született a közös folytatásról.

Minden indok amellett szólt, hogy maradni fogsz?

Minden körülmény kiváló Miskolcon. Nagyon szeretem a csapatot és az atmoszférát is. Nagyon sok helyen megfordultam pályafutásom során, de ami itt Diósgyőrben van, az tényleg különleges. A családom is nagyon jól érzi itt magát, nem is gondolkoztam azon, hogy váltani szeretnék, mert itt tényleg minden csodálatos.

Mik a céljaid a következő szezonban?

Mindig a legnagyobb célok eléréséért küzdünk. Megnyertük a magyar bajnokságot az előző szezonban, így az Euroligában nem kell selejtezőt játszanunk. Új rendszerben fog zajlani az Euroliga, de már van tapasztalatunk az ilyen színvonalú mérkőzésekben. Kicsi keserédesség maradt bennem a magyar kupa miatt. Már van bronz és ezüst érmem ebből a sorozatból, az arany azonban még hiányzik a kollekcióból. Szeretnénk megvédeni a magyar bajnoki címet, de ez mindig nehezebb feladat. Ha elkerülnek minket a sérülések, akkor esélyünk lehet erre.

Az Euroligának milyen célokkal vágsz neki?

Az előző szezonban mi voltunk a ,,sötét ló”. Ez most biztosan másképp lesz, és sokkal jobban fognak készülni ellenünk az ellenfeleink. A hazai pályánk az egyik legerősebb Európában, itthon bárki ellen van esélyünk nyerni. Ha ugyanolyan agresszívan játszunk, ahogy eddig tettük, akkor elérhetünk olyan eredményeket, amit az előző szezonban nem tudtunk.

Hogy töltöd a nyarat?

Jelenleg nagyon élvezem, hogy itthon lehetek a fiammal. Most a férjem utazik sokat a kosárlabda miatt. 3x3-as kosárlabdát játszom majd a nyáron. Sajnos nem sikerült kvalifikálnunk a nemzeti csapattal az olimpiára. Az Európa-bajnokságra azonban selejtezőt kell játszanunk, emiatt edzésben vagyok.