A jelöléseket minden esetben az adott korosztályok szakmai stábjai teszik meg az elmúlt hónap teljesítménye alapján, melybe bele tartozik az edzésre járás sűrűsége, mérkőzéseken való szereplés, csapaton belüli szerep és természetesen, hogy ki fejlődött a legtöbbet. Célunk ezzel a kis díjjal is, hogy még egy kis motivációt adjunk a játékosainknak, hogy még tovább fejlődjenek és érjék el álmaikat.

U9: Berkes Olívia

Papp Dávid, vezetőedző: - Olívia az edzéseken nagy fegyelemmel és figyelemmel hajtja végre a feladatokat, amelyeket igyekszik a tudásának megfelelően teljesíteni. Ez sikerült is, hiszen Olívia technikai repertoárja nagyot fejlődött az elmúlt hónapban. Ezeket az elemeket az edzéseken és a mérkőzéseken is bátran alkalmazta, ezáltal győzelemre segítette a csapatot.

U11: Tóth Viktória

Csiszár Szabolcs, vezetőedző: - Az elmúlt hónapban kivételes szorgalommal vett részt az edzéseken. Az egész félévben szinte minden tornán jelen volt, megmutatva ezzel is, hogy mennyire fontos számára a csapat és a sport. Nem csupán jelenléte volt kiemelkedő, hanem a fejlődése is szembetűnő. Viki rengeteget lépett előre, mind technikai, mind taktikai szinten. A fejlődése az eredményeim is meglátszik: egyre pontosabbak a lövései, jobb a helyzet felismerése és a védekezésben is sokat erősödött. Mindez nemcsak a mérkőzéseken, hanem az edzéseken is nyomon követhető, ahol mindig maximális erőbedobással dolgozik. 

U13: Sziszák Zsófia

Volodymyr Kolok, vezetőedző: - Szisztematikusan részt vett az összes májusi edzésen. Szorgalmas, kitartó és fegyelmezett volt az tréningeken és a mérkőzéseken. Társaságkedvelő, jó kapcsolatokat ápol a csapatban. Hatékony volt a tornákon. Az utolsó mérkőzésen négy gólt is szerzett, nem mellékesen pedig Zsófia az iskolában is jól teljesít. 

U15: Szabó Jázmin

György Gábor, vezetőedző: - A bajnokság rájátszásában nyújtott kiemelkedő teljesítményével példát mutatott a társainak, és több gólt is szerzett.

U17: Megyes Zsófia

Túróczi Loránt, vezetőedző:  - Zsófi kiemelkedő akaratereje és hozzáállása révén érdemelte ki a hónap legjobb játékosa címet. Mindig teljes szívvel és lélekkel küzd a pályán, folyamatosan motiválva és támogatva a csapattársait. A csapat és a stáb bármikor számíthat rá, hiszen megbízhatósága és elkötelezettsége példaértékű.

U19: Majnár Alíz

Bánföldi Zoltán, vezetőedző: - Minden edzésen részt vett májusban és ezeken jól is dolgozott. A mérkőzéseken nagyon jó teljesítményt nyújtott, sokat fejlődött. 

Női felnőtt: Havasi Bernadett

Bém Gábor, vezetőedző: - Az edzéseken rendre részt vett, a mérkőzéseken kimagasló teljesítményt nyújtott és eredményes is volt.