Mikor vált biztossá a szerződéshosszabbítás?

Több interjúban is említettem a szezon vége felé, hogy nagyon szeretnék a DVTK-nál maradni. Nagyon örülök annak, hogy a klub is szeretett volna megtartani, így viszonylag gyorsan meg is tudtunk állapodni a szerződéshosszabbításról. 

A negyedik szezonod lesz ez Diósgyőrben. Ennyi idő alatt miben változtál?

Mikor idejöttem, már tapasztalt játékosnak számítottam. Itt a kezdetektől nagyszerű edzőkkel dolgozhatok, akiktől sokat tanultam, magáról a kosárlabdáról is, jobban megismertem a saját fizikumomat, amit jobban tudok használni, mint a pályafutásom korábbi állomásain. Miskolc egy olyan hely, ahol a nyugalmat is megtaláltam, így a személyiségem is fejlődni tud. 

Milyen céljaid vannak a következő szezonra?

Egy nagyon sikeres szezont zártunk le májusban. Nagyon jól játszottunk, és a végén bajnokok lettünk. Nekem személy szerint nem ez volt az első bajnoki aranyam, de ez volt a legkülönlegesebb bajnoki címem, amit nem Montenegróban nyertem. A szezon közben a magyar kupa és az Euroliga negyeddöntő után is picit csalódottak voltunk. Ezekben a sorozatokban mindenképpen szeretnénk jobb eredményt elérni, és így egy még sikeresebb szezont magunkénak tudni. Ez azonban nehéz lesz, és nem ismerjük az összes körülményt sem, például a csapatok összeállításait. Az elmúlt években egy olyan stabil rendszer épült Diósgyőrben, amire bátran lehet építeni. Ez a rendszer eredményesen működik, mi pedig tudjuk mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk. A szurkolóink is csodálatosak, velük együtt hatan, sőt, van, hogy heten is pályán vagyunk. 

Hiányzott valami az előző szezonban?

A szezon egy részében elért minket a fáradtság, sok meccset játszottunk, ebben a periódusban talán a padunk is egy picit rövidebbnek tűnt, de a végeredményt tekintve elégedettek lehetünk. 

Mivel töltöd a mostani időszakot?

Nagyon sűrűek a napjaim. Edzésben vagyok, hogy formában tudjak maradni, emellett pedig számos vizsgám van az egyetemen, azokra készülök. Július közepén a nemzeti csapattal kezdem majd a felkészülést a világbajnoki előselejtezőre.