Hogy halad a sérülésed után a felépülésed?

Gőzerővel. Kondival, tornával, és labdás edzésekkel próbáljuk formába hozni a testemet. Az a cél, hogy minél jobb állapotba kerüljek, és minél jobb állapotban térhessek majd vissza a pályára. Remélhetőleg az év vége felé ez megtörténhet, de ennél pontosabbat csak a nyár végén tudunk majd mondani ezzel kapcsolatban. 

Milyen célokkal várod a szezont?

Az elmúlt két év nagyon nehéz volt, fejben és fizikailag is nagyon nehéz volt végigcsinálni. Nagyon szeretnék kosarazni, szeretném élvezni a játékot, és újra együtt lenni a csapattal a pályán. Nekem az a legfontosabb célom, hogy egészségesen visszatérhessek, és megint kosarazhassak. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segíti a felépülésemet, ezúton is szeretném megköszönni a klubnak, az edzőknek, és a szakmai stábnak, hogy mindenben segítenek és támogatnak. 

A csapat idén mire lehet képes?

Az előző szezonunk nagyszerűen sikerült, és ezt nehéz lesz felülmúlni, de ez a csapat olyan emberekből áll, ahol mindenki azon lesz, hogy még magasabb szintre emeljük a játékot, és ehhez van még bennünk potenciál. Nagyon várom a szezont, a csapat is, és én is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy újabb történelmi szezont futhassunk. 

 

Edzői szemmel

Völgyi Péter:- Petrának kevés ideje volt megmutatnia tehetségét, egy sérülés miatt korán véget ért számára az előző szezon. De jó kezekben van, akaraterejének és eltökéltségének köszönhetően tökéletesen halad a rehabilitációja. Minden adott hozzá, hogy túllépve ezen az időszakon remek kosárlabdázó váljon belőle. Hosszútávú szerződést kötött a klubbal, bízunk benne, hogy még az idén pályára léphet és a play off kezdetére tökéletes formába lendül. Amikor a csapat rendelkezésére állt, már megvillantotta tudását, és több emlékezetes, jó mérkőzése volt. Remélhetőleg fejlődése a visszatérése után is töretlen marad.