Az egyéni nemzeti bajnoksággal vette kezdetét az újabb, immáron 4. fordulója a STEEL országos egyéni versenyeknek. Ezen sorozatban Kürti Áron győzelemmel kezdett a főtáblán, amit a legjobb 64 között is meg tudott ismételni így a harmadik körig jutott, ahol ugyan vereséget szenvedett, de a 17. helyen zárt. Lévay Máté 4-1-re nyerni tudott az első fordulóban, ám a másodikban hat legben kikapott, amivel 33. lett. Lövei Milán szoros döntő leges győzelemmel kezdett, amit 4-1-es majd a csoportdöntőben 4-0-as siker követett bejutva a legjobb 16 közé. Diósgyőri dartsosunk itt is közel volt a sikerhez, de végül hat legben alulmaradt, amivel így is a 9. helyen végzett.

A ranglista pontszerző versenyen Lévay Máté kiemeltként kezdett, majd 4-3-as sikerrel jutott a legjobb 32 közé, ahonnan már nem tudta tovább verekedni magát. Kürti Áron ismét magabiztos sikerrel kezdett a főtáblán, ám ezúttal a második kör jelentette a végállomást számára, ami 33. helyet ért. Lövei Milán ismét remekelt és újabb döntő leges győzelem után két sima győzelemmel újra csoportgyőztes lett. A legjobb 16 között fiatal tehetségünk ezúttal viszont 4-0-as sikerrel jutott a negyeddöntőbe, ahol újra nyerni tudott egy végletekig kiélezett meccsen, amivel már a legjobb négy között volt. A fináléba kerülés végül sajnos nem jött össze, ám így is fényesen csillogó bronzérmet szerzett dartsosunk a népes és nívós mezőnyben.

Az országos ranglistán eredményeivel Kürti Áron a 22. helyre jött előre, míg Lövei Milán dobogójával a 31. helyre. A 18 hónap eredményeit összesítő nemzeti darts ranglistán pedig két játékosunk is az első 30 között van. Lövei Milán a 23., Kürti Áron pedig a 30. pozícióban.