A DVTK vezetése úgy döntött, hogy idén sem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, a szurkolóbarát árakkal a klub célja az, hogy országos átlagban idén is Diósgyőrben legyen az egyik legjobb hangulat. Akik nem a meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azoknak idén is sokkal több marad a pénztárcájukban. A tavalyi bérletesek idén is egy mérkőzéssel többet kapnak ajándékba, és a kedvezmények közül az egyik legnagyobb újdonság, hogy a digitális bérletek online ettől az évtől 15%-al olcsóbban vásárolhatók meg, sőt, a DVTK az online vásárlók számára egy értékes nyereményjátékkal is készült. 

Nyeremények:

  • PS5 1TB játékkonzol (slim) + EA Sports FC 24 PS5 játék
  • Apple Air Pods Pro 2
  • Dedikált DVTK mez

Játékszabályzat: ide kattintva
Játék időtartalma: 2024. július 9. - 2024. augusztus 11.
Sorsolás: 2024. augusztus 14., 11:45

A nyerteseket a megadott email címükön értesítjük. A nyereményeket a DVTK egyik hazai mérkőzésén a szünetben fogjuk átadni, ahol videó és fotó is készül majd.

Ne maradj le egy meccsről sem!

A DVTK számára továbbra is kiemelten fontosak a bérletes szurkolók, akik a tavalyi esztendőben is jelentős kedvezményekben részesültek. A tavalyi bérletüket meghosszabbítóknak 4, az új bérleteseknek 3 meccset ajándékba kapnak. Az őszi- és a tavaszi bérketeknél 1-1 mérkőzés ajándék. A bérletek online is megújíthatók, a technikai segédlet ide kattintva elolvasható. 

A digitális bérleteknél, valamint jegyeknél más klubokkal szemben a DVTK átvállalja a kényelmi díjat is a szurkolók helyett, így azt továbbra sem kell a szurkololóinknak megfizetni. A klub elkötelezett a digitalizáció és a környezetvédelem mellett, mindkét célt szolgálva várjuk extra kedvezményekkel a digitális jegy- és bérlet vásárolókat. A tavalyi esztendőhöz hasonlóan a bérletesek folyamatosan újabb kedvezményekre számíthatnak, többek között a kiemelt, várhatóan telt házas mérkőzések jegyértékesítésének menete - a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve - az idei évben sem fog változni, első körben a bérletesek vásárolhatnak belépőjegyeket. 

A 2024/2025-ös szezon jegy és béretárai, valamint a vásárlással kapcsolatos összes fontos és hasznos információ korábbi cikkünkben, vagy a lenti képre kattintva olvasható.