Mint arról korábban beszámoltunk, a DVTK vezetése úgy döntött, hogy idén sem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, a szurkolóbarát árakkal a klub célja az, hogy országos átlagban idén is Diósgyőrben legyen az egyik legjobb hangulat. Akik nem a meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azoknak idén is sokkal több marad a pénztárcájukban. A tavalyi bérletesek idén is egy mérkőzéssel többet kapnak ajándékba, és a kedvezmények közül az egyik legnagyobb újdonság, hogy a digitális bérletek online ettől az évtől 15%-al olcsóbban vásárolhatók meg, sőt, a DVTK az online vásárlók számára egy értékes nyereményjátékkal is készült. 

A DVTK számára továbbra is kiemelten fontosak a bérletes szurkolók, akik a tavalyi esztendőben is jelentős kedvezményekben részesültek. A tavalyi bérletüket meghosszabbítók 4, az új bérletesek 3 meccset ajándékba kapnak. Az őszi- és a tavaszi bérketeknél 1-1 mérkőzés ajándék. A bérletek online is megújíthatók. 

Technikai segédlet az online vásárlóknak

Bérletvásárlás új bérlet esetén:

Be kell lépni a jegy.dvtk.hu oldalra.

Kiválasztani a Labdarúgás menüpontot.

Felül bejelentkezni, vagy ha nincs még fiók akkor regisztrálni kell. Fontos, hogy élő, és elérhető email címet adjunk meg.


Bejelentkezés után ki lehet választani, hogy milyen bérletet szeretnénk. Majd kiválasztani a helyet.

Ezután meg kell adni a jegytulajdonosi adatokat, majd tovább a fizetéshez. Az üzletszabályzatot mindenképpen el kell fogadni a másik két opció szabadon választott.

Jöhet a fizetés. Sikeres fizetés után megkapjuk a visszaigazolást:

Itt rögtön hozzá is tudjuk adni a tárcánkhoz.

Kiválasztjuk hogy milyen rendszerű a telefonunk, és elmentjük Iphone-nál a Tárcába, Androidos készüléknél a YourPass applikációba, amit előzetesen le kell tölteni androidos készülékünkre.

Bérletújítás:

Be kell lépni a jegy.dvtk.hu oldalra.

Kiválasztani a Labdarúgás menüpontot.

Felül be kell jelentkezni, vagy ha nincs még fiók akkor regisztrálni. Fontos, hogy élő, és elérhető email címet adjanak meg.

Bejelentkezés után a regisztrált nevére kell kattintani, utána a Bérletújítás fülre. Be kell írni a bérlet kódját, és a kosárba tenni.

A digitális bérleteknél, valamint jegyeknél más klubokkal szemben a DVTK átvállalja a kényelmi díjat is a szurkolók helyett, így azt továbbra sem kell a szurkololóinknak megfizetni. A klub elkötelezett a digitalizáció és a környezetvédelem mellett, mindkét célt szolgálva várjuk extra kedvezményekkel a digitális jegy- és bérlet vásárolókat.

A tavalyi esztendőhöz hasonlóan a bérletesek folyamatosan újabb kedvezményekre számíthatnak, többek között a kiemelt, várhatóan telt házas mérkőzések jegyértékesítésének menete - a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve - az idei évben sem fog változni, első körben a bérletesek vásárolhatnak belépőjegyeket. 

Nyereményjáték!

Újítsd meg, vagy vásárold meg ONLINE éves bérleted, és nyerj PS5 játékonzolt, Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgatót vagy egy dedikált DVTK mezt.

Nyeremények:

  • PS5 1TB játékkonzol (slim) + EA Sports FC 24 PS5 játék
  • Apple Air Pods Pro 2
  • Dedikált DVTK mez

Játékszabályzat: ide kattintva.
Játék időtartalma: 2024.július 9. - 2024. augusztus 11.
Sorsolás: 2024. augusztus 14., 11:45

A nyerteseket a megadott email címükön értesítjük. A nyereményeket a DVTK egyik hazai mérkőzésén a szünetben fogjuk átadni, ahol videó és fotó is készül majd. 

Jegy- és bérletárak, valamint minden más:

A 2024/2025-ös jegy-és bérletárak, valamint a többi hasznos információ korábbi cikkünkben, ide kattintva böngészhető