OTP Bank Liga, 16. forduló

Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Zalaegerszeg, 1500 néző, v.: Takács János (L. Tóth Lajos, Huszár Balázs).
Zalegerszegi TE: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Bulatovic, Hidvégi - Szalai, Kamber, Máté, Szakály - Tököli, Meye. Vezetőedző: Prukner László.
Diósgyőri VTK: Farkas - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Takács, Arze, Abdouraman, Luque, Tisza, Carreno. Edző: Benczés MIklós.

Csere:Carreno helyett Seydi az 51., Takács helyett Pál Sz.az 53., Szakály helyett Balázs a 63.,Hidvégi helyett Bujora 83., Tisza helyett Bogátia 88. percben.
Sárga lap: Abdouraman a 39., Kocsárdi a 42, Takács a 45+1., Vadász az 53., Máté az 54., Budovinszky az 58., Meye a 62.,percben.
Gólszerző: Luque (0-1, 11-esből) a 42., Kocsárdi (1-1, 11-esből) az 53. percben.

Prukner László (Zalaegerszegi TE): - Ezen a héten sem változott semmit a forgatókönyv az elmúlt két hónaphoz képest. Az elején el kellett volna döntenünk a mérkőzést, meg akartuk akadályozni, hogy a DVTK kibontakozzon, ez sikerült, de ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet kihagyni.
Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Feszült találkozó volt, ami érthető a ZTE részéről, de a miénkről nem. Nem tudtuk megvalósítani az eltervezett játékot, kapkodóan futballoztunk. Rosszul kezdtünk, a ZTE nyomás alatt tartott bennünket, de a gólunk után el is dönthettük volna a mérkőzést. A második félidőben szintén a ZTE irányított, a hajrában voltak kisebb lehetőségeink, de nem sikerült pontosan befejezni azokat. Mindenhol a győzelem reményével játszunk, így nem vagyok elégedett az 1 ponttal.