A jelöléseket minden esetben az adott korosztályok szakmai stábjai teszik meg az elmúlt hónap teljesítménye alapján, melybe bele tartozik az edzésre járás sűrűsége, mérkőzéseken való szereplés, csapaton belüli szerep és természetesen, hogy ki fejlődött a legtöbbet. Célunk ezzel a kis díjjal is, hogy még egy kis motivációt adjunk a játékosainknak, hogy még tovább fejlődjenek és érjék el álmaikat.

DVTK LSA - női szakág
Március legjobbjai

U9-es korosztály: Turcsán Virág

Papp Dávid, vezetőedző: - Virág nagy szorgalommal és alázattal dolgozik mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken. Mindig nagy érdeklődéssel várja az edzésen a feladatokat, és törekszik azokat a lehető legjobban végrehajtani. A pályán egyre harcosabb és az utóbbi időben a fejlődése szemmel látható. A védelmünk egyik oszlopos tagja. 

U11-es korosztály: Móricz Boglárka

Csiszár Szabolcs, vezetőedző: - Öröm látni, hogy a csapatban több kiemelkedő teljesítmény is születik hónapról hónapra. Az elmúlt időszakban azonban Bogi teljesítménye volt a leginkább kimagasló. Az edzések során mindig példamutatóan küzdött és inspirálta a csapattársait. Játékának kiemelkedő elemei között említhetőek a pontos passzok, a precíz lövések és a csapatjáték. Kiváló játékával és vezér szerepével egyértelműen megérdemelte ezt az elismerést. Bízunk benne, hogy ezután is minden egyes mérkőzésen és edzésen a legjobbját fogja nyújtani. Továbbra is ilyen elszánt hozzáállással várjuk a folytatást! Gratulálok!

U13-as korosztály: Szabó Szonja

Volodymyr Kolok, vezetőedző. - MInden edzésen részt vett a mögöttünk hagyott hónapban. Nagyon szorgalmas volt minden foglalkozáson. Szonja hat gólt szerzett és hét gólpasszt adott az egri MLSZ-es tornán. Igazi csapatvezető volt.

U15-ös korosztály: Stumpf Boglárka

György Gábor, vezetőedző: - A teljesítménye alapján a hónapban az U17-es csapattal is edzhetett. Az U14-es régiós válogatottnál is számításba vették és a következő körbe is továbbjutott.

U17-es korosztály: Magyar Antónia

Túróczi Loránt, vezetőedző: - Rendkívül alázatos, az akaratereje pedig a pályán is megmutatkozik. Futás mennyisége kimagasló, elszánt a foci iránt. Ennek hosszú távon látható eredményei lesznek. 

U19-es korosztály: Kiss Dorina

Bánföldi Zoltán, vezetőedző: - Minden edzésen részt vett, a mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott. Mindig nagy akaraterővel dolgozik és játszik.

Női felnőtt: Somogyi Diána

Bém Gábor, vezetőedző: - Az edzéseken mindig százszázalékosan koncentrál, mindig jelen van. A mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott. Mindig fejlődni akar és tesz is érte. Gratulálok a munkájához.