Leány Regionális U-12-es Bajnokság, 
VII. csoport 8. forduló
Helyszín: Eger Felsővárosi Sporttelep
Időpont: 2024. április 29., hétfő

A Diósgyőri VTK mérkőzései

Eger SE - Diósgyőri VTK 
Gólszerző: Szabó-Abuczki Éva (2), Markó Zita

Diósgyőri VTK - Hajdúdorog SE 
Gólszerző: Mészáros Nóra (4), Markó Zita (3), Szabó Szonja (3), Szabó-Abuczki Éva (2)

Nyíregyháza Spartacus - Diósgyőri VTK
Gólszerző: Mészáros Nóra (5),  Szabó Szonja (5), Szabó-Abuczki Éva (2)  

A Diósgyőri VTK LU12-es csapatát a következő játékosok alkották

Mészáros Nóra, Markó Zita, Mágori Orsi, Skórán Liliána, Podhenszky Angéla, Szabó-Abuczki Éva, Szabó Szonja, Komáromi Lívia, Kovács Emma, Havril Hanna, Bartók Dóra, 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - A szokatlan tavaszi meleg mellett a hirtelen bevezetett les szabállyal is meg kellett küzdeni a lányoknak. Több korábban góllal zárult támadás állt meg emiatt. Az ellenfelek is nagyobb elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, sokszor a kisebb szabálytalanságok határát súrolva A hazaiakkal játszott szorosabb meccs után helyre állt a rend, és mindegyik lány teljes erőbedobással harcolt, élvezték a játékot, és ismét kapott gól nélkül hozták le a három mérkőzést. Szép gólok, okos passzok, kombinatív játék, szükséges védések jellemezték a mérkőzéseket. Nem utolsó sorban a csapat megszerezte szezonbeli kétszázadik gólját is. Gratulálunk a lányoknak, további sok sikert, harcos, küzdelmes mérkőzéseket.

Megjegyzés: A Magyar Labdarúgó Szövetség az LU12-es korosztálynál egyetlen mérkőzés eredményét sem közli, így értelemszerűen táblázatot sem vezet. Éppen ezért a csapattal kapcsolatos beszámolóknál mi is így teszünk, a gólszerzőket azonban közzétesszük.