Országos MLSZ Bajnokság
Keleti csoport, 15. forduló

Helyszín: Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep
Időpont: 2024. május 12., vasárnap 

A Diósgyőri VTK U9 eredményei

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC
Gólszerző: Mális M. (2), Rakaczki

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA
Gólszerző: Hriczu B. (2), Kánya B.

Nyíregyháza-BJLA - Diósgyőri VTK
Gólszerző: Mális M. (2), Hriczu B. (2)

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC
Gólszerző: Hriczu B. (2), Szendrei Á., Bellei Cs.

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA
Gólszerző: Mális M. (2), Balogh B. (2), Szendrei Á.

Nyíregyháza-BJLA - Diósgyőri VTK
Gólszerző: Balogh B. (2), Rakaczki D. (2), Szendrei Á.

A Diósgyőri VTK U9-es csapatát a követekző játékosok alkották

Balogh Bulcsú, Kánya Botond, Rakaczki Dániel, Bellei Csongor, Mális Marcell, Szabó Benett, Hriczu Bendegúz, Miknyik Botond, Szendrei Áron. 

Vezetőedzői értékelés

Daru Márk: - Hat mérkőzést játszottunk le nap folyamán, három nagyon jó erőkből álló ellenféllel szemben. Néhány helyen, pillanatban akadozott a játékunk, és nem sikerültek a jatékosok elképzelései. Azt éreztem, mintha "délutáni focizgatáson" lennénk . Mindenért kárpótol viszont az utolsó mérkőzés,  ahol 3-0-s hátrányból a gyerekeknek megfordítani a mérkőzést, méghozzá fantasztikus hozzáállással. Minél több hasonló hangulatú és iramú mérkőzést kell a gyerekeknek teremtenünk, annak érdekében, hogy fejlődjenek. Mindezek mellé meg kell említenem azt is, hogy több gyerkőc úgy jött le a pályáról, hogy a következő mondat hangzott el a szájukból: “életem mérkőzését játszottam most.” Büszke vagyok a gyerekekre ezért a produkcióért.

Megjegyzés: A Magyar Labdarúgó Szövetség az U9-es korosztálynál egyetlen mérkőzés eredményét sem közli, így értelemszerűen táblázatot sem vezet. Éppen ezért a csapattal kapcsolatos beszámolóknál mi is így teszünk, a gólszerzőket azonban közzétesszük.