A jelöléseket minden esetben az adott korosztályok szakmai stábjai teszik meg az elmúlt hónap teljesítménye alapján, melybe bele tartozik az edzésre járás sűrűsége, mérkőzéseken való szereplés, csapaton belüli szerep és természetesen, hogy ki fejlődött a legtöbbet. Célunk ezzel a kis díjjal is, hogy még egy kis motivációt adjunk a játékosainknak, hogy még tovább fejlődjenek és érjék el álmaikat.

Április legjobbjai 

LU9: Tóth Kincső

Papp Dávid, vezetőedző: - A szezon kezdetéhez képest rengeteget és az elmúlt időben is folyamatosan fejlődik Kincső. Az edzéseken mindig figyel, és próbálja a tőle telhető legjobban megvalósítani a kért feladatokat. Az utóbb időben a Bozsik tornákon kiemelkedő teljesítményt nyújt, mind a kapuban, mind mezőnyben.

LU11: Láda Réka

Csiszár Szabolcs, vezetőedző: - Réka megérdemelten nyerte el ezt a címet az elmúlt hónapban mutatott teljesítménye miatt. Az edzéseken is kiváló teljesítményt nyújt, elkötelezetten dolgozik azon, hogy folyamatosan fejlődjön és a legjobb formát hozza ki magából. Emellett külön dicséretet érdemel magatartása és szorgalma is. Réka mindig példamutató módon viselkedik. Rendkívül alázatos és tisztelettudó a csapattársai és az edzői iránt, és mindig megnyilvánuló pozitív hozzáállása inspiráló lehet mindenki számára. Ezt a teljesítményt és elkötelezettséget látni nagyszerű élmény, és csak azt mutatja, hogy hatalmas lehetőségek várnak rá a jövőben a labdarúgásban. Gratulálok, csak így tovább!

LU13: Markó Zita

Volodymyr Kolok, vezetőedző: - Minden edzésen részt vett. Az edzéseken társaságkedvelő, figyelmes és szorgalmas volt. Kreatív és aktív volt a meccseken és az edzéseken. Az áprilisi találkozókon tíz gólt szerzett, nagyban hozzájárult a csapat eredményeihez.

LU15: Bodnár Hanna

György Gábor, vezetőedző: - Hanna az edzéslátogatottság terén kimagasló volt a mögöttünk hagyott hónapban, valamint a futball iránti motivációja is nagyszerű volt. A bajnoki mérkőzéseken példaértékű teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. 

LU17: Galambvári Olívia

Túróczi Loránt, vezetőedző: - Az elmúlt időszakban többször is meghívót kapott a válogatottba. Felnőtt csapatunknál is folyamatosan aktívan részt vesz az edzéseken. Megvan minden adottsága és tehetsége ahhoz, hogy kiváló kapus váljon belőle. Ezt többször a mérkőzéseken és edzéseken is bizonyította. 

LU19: Székely Eszter

Bánföldi Zoltán, vezetőedző: - Az elmúlt mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújtott és gólokkal is tudta segíteni csapatát. Nem mellékesen több poszton is megállta a helyét. Emellett minden edzésen részt vett, ahol jó teljesítményt nyújtott.

Női felnőtt: Myhal Anastasiia

Bém Gábor, vezetőedző: - Edzésmunkája kiemelendő. A mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott és több gólt is szerzett. Társait többször hozta gólhelyzetbe a kulcspasszaival.