Országos U13-as Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 27. forduló

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 6-0 (4-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Mészáros Márk
Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Kapitány Z., Schwak B., Farkas D., Nagy B., Ködmön D., Szabó D., Mester Z., Bagoly B. Csere: Espán E., D. Kuznyecov, Juhász M., Séra D., A. Pashaev., Meggyesfalvi T. Vezetőedző. Kocsis Nándor. 
Debreceni VSC: Hajnal M. - Pásztor-Dobi P., Bertalan K., Gajdos Zs., Németh K., Vaszilkó Á., Szilágyi Á., Takács L., Schwarz V. Csere: Tisza B., Nagy Zs., Zsiga T., Szabó G., Buglyó B., Lakatos B., Tatár N., Máté B. Vezetőedző: Madar Cs.

Sárga lap: Bagoly B. az 50. percben. 
Gólszerző: Kapitány Z. (1-0) a 11., Szabó D. (2-0) a 18., A. Pashaev (3-0) a 24., Mester Z. (4-0) a 27., Mester Z. (5-0) a 68. és Szabó D. (6-0) a 73. percben. 

Kocsis Nándor: - Ez volt az a mérkőzés, amely a legjobban tükrözte az egész éves munkát, hiszen tavaly nyáron, mikor elkezdtünk közösen dolgozni és átléptek a játékosok a 8+1-es játékrendszerre tudtuk, hogy sok feladat vár ránk. A mai napon a legnagyobb riválisunkat úgy győztük le, hogy a mérkőzés háromnegyedében a játék minden elemében feléjük nőttünk. A letámadásaink működtek, a középső zónában minden labdát összeszedtünk és védekezésben is kontroláltuk a Debrecent. Ettől nem lettünk eltelve, hiszen láttuk azt is, hogy miben kell még fejlődni. Leginkább abban, hogy a mérkőzés nem hatvan, hanem nyolcvan percig tart, és nem engedheti meg magának a csapat, hogy könnyelműsködjön akár egy percig is! Játékosaim ma megmutatták, hogy mint egyéni képességekben, mint csapatként kimagasló teljesítményre képes! A csapatnak jár a hatalmas gratuláció! További sok sikert a Debrecennek! Gyógyulj meg Lázár Noel, várunk vissza!