Hogy vagy, mivel töltöd a napjaidat?

Jól vagyok, a térdműtétem után lábadozom. A nyár nagy részét rehabilitációval fogom tölteni, de a szezon kezdetére rendben leszek, és játékra kész. Most még ágyhoz vagyok kötve, kicsit lelassult az életem. Sokat olvasok, horgolok, írok. A rehabilitációt kőkeményen fogom csinálni majd, amint elkezdődik. A válogatott összetartáson is részt fogok venni, bár labdás edzést nem fogok tudni végezni, mindenképpen szeretnék ott lenni a lányokkal. 

Egyszer azt nyilatkoztad, hogy addig nem igazolsz el Diósgyőrből, amíg nem nyersz bajnoki címet. Ez májusban megtörtént.

Nem titok, hogy szeretek itt lenni, egyre jobban hozzánő a szívemhez a város, a klub, és az emberek is. Nagyon jól érzem itt magam, és bár megnyertük a bajnokságot, nem igazolok azonnal tovább. A csapat célja, hogy minél több szép sikert érjen el, és ehhez én is szeretnék hozzátenni. Elég gyorsan eldőlt, hogy maradok. Nem gondolkoztam olyanon, hogy nekem el kellene innen mennem. Itt minden éven találok olyan kihívást, ami motivál. Nagyon remélem, hogy tovább tudunk fejlődni, és jönnek majd nagyobb kihívások, megmérettetések, és célok. 

Maradt benned hiányérzet?

Így, hogy meglett a bajnoki aranyérem, így nem. A szezon közbeni kudarcokból mindig tudtunk tanulni. Bebizonyítottuk, hogy ezekből előre tudunk lépni.

Fejlődött a játékod?

Inkább úgy mondanám, hogy a játékhoz való viszonyulásom változott, vagy lett másabb. Ahogy például az utolsó 3 hónapot menedzselni tudtam, hogy fel tudtam pörögni a végére, kerestem a kihívásokat, kerestem a fejlődési lehetőségeket. Emberként változtam, és talán máshogy gondolok az élsportolói létre, és a kosárlabdára is. 

Mik a céljaid a következő szezonra?

Most már nagyon szeretnék egészséges lenni, és jó ideig szeretném elkerülni azt is, hogy kés alá kelljen feküdnöm. A csapattal szeretnénk minél nemesebb célokért küzdeni. Mindig a legjobbra törekszem, és a legjobbat szeretném, és szeretnék még tovább fejlődni. Ez egy új felállás, hiszen úgy kezdjük a szezont, hogy mi vagyunk a bajnoki címvédők, emiatt egy kicsit másabb lesz, mint eddig. Nagyon szeretném, hogy a fiatal játékosok félelem nélkül léphessenek pályára majd a mérkőzéseken, ebben megpróbálok majd nekik minél többet segíteni a pályán, és azon kívül is.