Összefoglaló 2024. május 17., péntek

U19: A DVTK a Stadionban fogadja a Tarpát

Nagy esemény lesz pénteken az U19-es csapat életében. A Kiemelt csoportban kilenc mérkőzés óta veretlen diósgyőri együttes a szezon utolsó találkozóját ugyanis a DVTK Stadionban játssza le. A Tarpa elleni összecsapás 16 órakor kezdődik.

U19: A DVTK a Stadionban fogadja a Tarpát


Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 22. forduló

2024. május 17., péntek
16:00
Diósgyőri VTK - Tarpa SC

Vezetőedzői várakozás

Takács Péter: - Amikor először beléptem a srácokhoz az öltözőbe azt mondtam nekik: idén berúgjuk az ajtót és meg fogjuk mutatni, hogy ez egy igazi győztes csapat lesz. Nem fogunk félni senkitől és semmitől! Talán egy kicsit furcsán néztek rám, mert azt tudni kell, eddig ez a korosztály a B ligában játszott és vért izzadt azért, hogy a Top5-ben legyen. A teljesítményünk, és az eredményeink viszont tényleg azt mutatják, hogy berúgtuk az ajtót, az utolsó forduló előtt pedig reális esélyünk van arra, hogy a dobogón végezzünk a Kiemelt bajnokságban, vagyis a legjobbak között. Senki nem kérte tőlünk ezt, de a játékosaimnak üzenem: most már bárhogy alakul, nagyon büszke vagyok rájuk. Erre a napra nem is akarok rájuk semmi terhet tenni, élvezzék azt, hogy milyen a stadionban remélhetőleg sok szurkoló előtt focizni. Megérdemlik, hogy átérezzék azt, hogy itt a legcsodálatosabb érzés pályára lépni. Nagyon tiszteljük a Tarpát, ezért komolyan készülünk rájuk. Igazi harcosokat szeretnék látni a pályán, akik szenvedélyesek és nagyon tudatosan fognak futballozni.

Hasznos Infó

A DVTK - Tarpa U19-es bajnoki mérkőzés a közönség számára is látogatható. A DVTK Stadionban erre a mérkőzésre a H szektor lesz nyitva, amit az 1-es kapucsoporton keresztül lehet megközelíteni. 

A bajnokság állása
Hírek a DVTK U19-ről

Helyszín

A Kiemelt csoport 22. fordulójának programja

2024. május 17., péntek
16:00
Diósgyőri VTK - Tarpa SC
2024. május 18., szombat
11:00
III. Kerületi TVE - Paksi FC
2024. május 24., péntek
13:00
Vasas Kubala Akadémia - Illés Akadémia-Haladás
13:00 Újpest FC - Debreceni VSC-DLA
2024. május 25., szombat
10:00
ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC
14:00 Várda Labdarúgó Akadémia - Ferencvárosi TC