Összefoglaló 2024. április 7., vasárnap

NB III.: DVTK II. F4R - Kisvárda II. 0-1 (0-0)

Kiegyenlített mérkőzést játszott egymással a két akadémia fiatal együttese. A három pont sorsát egy peches mozdulat döntötte el, a három pontot ezzel a szabolcsiak szerezték meg.

NB III.: DVTK II. F4R - Kisvárda II. 0-1 (0-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 23. forduló

DVTK II. F4R - Kisvárda Master Good II 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Tóth Tamás (Vilmányi Simon, Kovács Zoltán).
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Ferencsik B., Bacsa B., M. Zrnic, P. Zrnic - Ferencsik S., I. Stavinchuk, Demeter M. - Balázsi L., Fekete V., Sáreczki Sz. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Kisvárda Master Good II.:  B. Ponomarenko - I. Blyzniuk, S. Raul, M. Osztrovka, Ésik Á., N. Ponomarenko, Wellington, Rubus T., K. Syrota, Kristófi S., H. Szikszai. Vezetőedző: Gerliczki Máté. 

Csere: Rubus T. helyett Biró R. a 26., Ésik Á. helyett A. Kancsij a 46., Balázsi L. helyett Y. Leshchynskyi a 46., Sáreczki Sz. helyett Hetyei Sz. a 46., Wellington helyett Kozák R. a 71., H. Szikszai helyett Pongó-Dankai D. a 71., Ferencsik S. helyett Sipos Zs. a 73., I. Stavinchuk helyett Kiss L. a 73., Fekete V. helyett Kövesi K. a 81., M. Osztrovka helyett Sikorszki B. a 83. percben
Sárga lap: S. Raul a 60., Biró R. a 68., Sipos Zs. a 80., Bacsa B. a 90+4. percben. 
Gólszerző: Ferencsik B. (öngól, 0-1) a 76. percben

Kulcspillanat

76. perc: Egy jobboldali beadást követően a kapu elé érkező játékosok közül a felszabadítani igyekvő Ferencsik Bálintról a kapuba jutott a labda, 0-1. 

Vezetőedzői értékelés

Szamosi Tamás: -  Gratulálok a csapatomnak, mert mindent megtettek azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek ezen a napon. Egy szerencsétlen mozdulat döntötte el a meccset, ettől függetlenül egy rossz szó sem érheti a csapatot. Az osztály legjobbja ellen végig partiban voltunk, ami a jövőre nézve rendkívül biztató.

Gerliczki Máté: – Azt megtanultam Kisvárdán, hogy vereség után az a legfontosabb, hogy ne legyen belőle sorozat, ezt most mi újfent megtettük. Nagyon sokat kezdeményeztünk az egész mérkőzés alatt, rengetegszer megbontottuk ellenfelünket, de a befejezések nagyon hiányoztak. Teljesen megérdemelten nyertünk, és készülünk a jövő heti csúcsrangadóra.