Összefoglaló 2020. augusztus 23., vasárnap

Ceglédi VSE - DVTK tartalék 1-5 (1-0)

Cegléden lépett pályára a DVTK tartalék csapata az NB III. Keleti csoportjának 5. fordulójában. A szünetben még hazai vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok, de a második játékrészben hengereltek a piros-fehérek. Karika Balázs egyszer, Makrai Gábor és José Cortés pedig két-két alkalommal volt eredményes.

Ceglédi VSE - DVTK tartalék 1-5 (1-0)


NB III. Keleti csoport 5. forduló

Ceglédi VSE - DVTK tartalék 1-5 (1-0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep,  300 néző. Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Molnár Alex, Erdélyi Ádám)
Ceglédi VSE: Kis Cs. – Herczeg, Csendes, Laczkó, Polyák, Juhász A., Takács K., Szabó G., Juhász Gy., Markó. Vezetőedző: Makrai László Gergely
DVTK tartalék: Bukrán - Nagy Z., Ivánka, Farkas M., Orosz D. - Gönczi, Lehóczki - Zsiga, Makrai, Karika -Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula

Csere: Gönczi helyett Kecskeméti a 46., Papp Gy. helyett Csocsánszki az 59., Herczeg helyett Kelemen a 69., Karika helyett Schildkraut a 79., Cortés helyett Bartha a 86. percben.
Sárga lap: Cortés a 3., Gönczi a 13., Orosz D. a 40., Herczeg a 63. percben.
Gólszerző: Laczkó (1-0) a 45+1., Makrai (1-1) az 52., Makrai (1-2) az 59., Karika (1-3) a 67., Cortés (1-4) a 74., Cortés (1-5) a 85. percben.

Kulcspillanatok

45+1. perc: Laczkó Milán kapott egy indítást, a büntető területen belül egy csel után a labdát a kapuba rúgta. 1-0

52. perc: Zsiga Máté passzolta Makrai Gábornak a labdát, aki távolról szerzett gólt. 1-1

59. perc: Makrai Gábor tekerte el a labdát a kapus mellet, és a labda a kapuba vágódott. 1-2

67. perc: Karika Balázs cselezett le két védőt a büntetőterületen belül, majd lőtte a labdát a kapuba. 1-3

74. perc: Makrai Gábor két csel után centerezett José Cortés elé, aki élt a lehetőséggel és gólt szerzett. 1-4

85. perc. Kecskeméti Péter hosszú labdáját José Cortés váltotta gólra. 1-5

Vezetőedzői értékelés

Makrai László Gergely: - Az első félidőben jókor szereztük meg a vezetést, a félidő végén. Majd a második félidő első negyedórájának a sokkjából nem tudtunk felállni. Az ellenfélnek utána szinte minden bejött és csúfos vereség lett e vége. Megyünk tovább, szerdán lehet javítani.

Zsivoczky Gyula: - Először is és mindenek felett óriási gratuláció a CSAPATNAK! Az első félidő végén nagyon rossz periódusban kaptuk a gólt, ennek ellenére a szünetben láttam a játékosaimon, hogy egy percre sem akarják feladni az egyenlítés vagy a győzelem lehetőségét. Tökéletes második félidőt produkáltunk. Nagyszerű ütemben szereztünk középpályán a labdákat és ezekből pontos kontrákat vezettünk. Ezen a mérkőzésen nem csak kidolgoztuk a helyzeteket, hanem értékesítettük is. Minőségi játék volt, minőségi játékosokkal. Helyén kezeljük a győzelmet és készülünk a szerdai, Tiszakécske elleni rangadóra.