Összefoglaló 2020. augusztus 8., szombat

Paks - DVTK 1-1 (0-0)

A háromnapos összetartás lezárásaként a bajnoki rajt előtti utolsó félkészülési mérkőzését játszotta a DVTK Üllőn a szintén élvonalbeli Paks ellen. Gheorghe Grozav ismét betalált az ellenfél hálójába, amit az ellenfél egalizálni tudott. Jövő vasárnap már tétmérkőzés következik Diósgyőrben a Mezőkövesd ellen.

Paks - DVTK 1-1 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

Paksi FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Üllő, Városi Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Bartis László (Kiss Gergő, Sudicky Bálint).
PFC: Hegedüs L - Osváth, Szélpál N., Lenzsér, Szabó J. - Windecker, Szakály D., Bognár I. - Haraszti Zs., Böde, Hahn. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.
DVTK: Antal - Vági, Polgár, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai - Shestakov, Molnár G., Grozav - Dražić. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Antal helyett Danilović, Szélpál N. helyett Lorentz, Windecker helyett Csősz, Haraszti Zs. helyet Nagy R., Szakály D. helyett Bertus és Hahn helyett Ádám M. a 46., Böde helyett Sajbán Má. az 57., Molnár G. helyett Rui Pedro, Dražić helyett Ivanovski és Shestakov helyett Hasani a 61., Lenzsér helyett Gévay a 62., Hegedüs L. helyett Rácz G. a 67., Bognár I. helyett Szakály D. a 73., Vági helyett Karan a 77. percben.
Sárga lap: Csősz a 80. percben.
Gólszerző: Grozav (0-1) a 67., Ádám M. (1-1) a 69. percben.


Kulcspillanatok

67. perc: Ivanovski tette Gheorghe Grozav elé a labdát, aki mintegy 23 méterről kilőtte a kapu bal oldalát, 0-1

69. perc: Ádám Martin egy lepattanó labdával belépett a 16-oson belülre, és 14 méterről, kissé balról nagy erővel a léc alá bombázott, 1-1


 

Vezetőedzői értékelés

Feczkó Tamás: - Támadásban és védekezésben is több edzésen gyakorolt taktikai elem visszaköszönt, de ma is nagyon jól látszott, hogy bizonyos játékhelyzeteket jobban le kell pontosítani. 
A felkészülés során nagy hangsúlyt fektettünk a pontrúgások utáni védekezésre, és örömmel láttam, hogy előrébb léptünk ezen a téren.
Mindkét csapat megnyerhette volna a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzést, és a játékosok a 32 fok ellenére mindent megtettek, hogy bebizonyítsák, lehet rájuk számítani. Sok sikert kívánok a paksiaknak a bajnokságban!