Összefoglaló 2020. szeptember 5., szombat

DVTK tartalék - Tiszafüredi VSE 2-3 (1-1)

A Tiszafüredet fogadta a DVTK tartalék csapata az NB III. Keleti csoportjának 8. fordulójában. A piros-fehérek sokáig egyenrangú partnerei voltak a feljutásra is esélyes tiszafüredieknek, sőt, kis szerencsével a győzelmet is megszerezhették volna. Azonban Dankó Nándor kiállítása után újabb gólt lőttek a vendégek, amire már nem érkezett válasz.

DVTK tartalék - Tiszafüredi VSE 2-3 (1-1)


NB III. Keleti csoport 8. forduló

DVTK tartalék - Tiszafüredi VSE 2-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont 150 néző. Játékvezető: Muhari Gergő (Kulcsár Dániel, Deme Rajmund)
DVTK tartalék: Bukrán - Shestakov, Ivánka, Dankó, Nagy Z. - Gönczi, Zsemlye - Zsiga, Tóth B., Karika - Bartha. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula
Tiszafüredi VSE: Ladányi - Háda, Gajda, Barzsó, Kalóz, Csiki, Szövetes, Tóth N., Kalmár, Mészáros N., Szabó T. Vezetőedző: Tóth Tibor

Csere: Gajda helyett Barna a 46., Tóth N. helyett Szántó a 63., Bartha helyett Csávás a 78., Szabó T. helyett Szanku a 79., Shestakov helyett Bernáth a 82. percben.
Sárga lap: Zsivoczky Gyula a 61., Sanku a 81. percben.
Piros lap: Dankó a 68. percben.
Gólszerző: Kalmár (0-1) a 7., Bartha (1-1) a 36., Szabó T. (1-2) a 49., Karika (2-2) a 64., Kalmár (2-3) a 82. percben.

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Gratulálok az ellenfél csapatának!

Dorcsák Zoltán: - Nem volt egyszerű mérkőzés, nem is erre számítottunk. Az első félidőt kicsit visszafogottabban kezdtük, de ez is volt a terv, ami valamilyen szinten megbosszulta magát, bár mi szereztük meg a vezetést. Nagyon nagy teret hagytunk a hazai csapatnak, egy jól eltalált lövés után kiegyenlítettek, és előtte is volt egy nagy bravúrja a kapusunknak. A félidőben váltottunk egy kicsit, agresszívabb játék következett, feljebb toltuk a védekezést, ebből szereztük rögtön a gólt. Nem nagyon tudták kihozni a labdát a hazaiak. Utána volt egy fordulópont. Úgy érzem, nekünk amatőr csapatnak kicsit kezd sok lenni ez a szerda-vasárnap ritmus és kezdtünk fáradni, amitől féltünk is. Jól jött a kiállítás, bár megjegyzem, hogy ziccerből kilépő játékosunkat akadályozták meg, jogos volt. Ez nagy könnyebbséget adott. Emberhátrányban még mindig volt lehetőség megszerezni a vezetést a hazai csapatnak, de mi szereztük meg. Ezt követően ismét volt lehetősége a Diósgyőrnek, hogy egyenlítsen, de nem sikerült. Gratulálok a csapatomnak.