Összefoglaló 2020. szeptember 27., vasárnap

BVSC-Zugló - DVTK tartalék 3-2 (2-1)

Az NB III. Keleti csoport 11. fordulójában a BVSC-Zugló vendégeként lépett pályára a DVTK tartalék csapata.

BVSC-Zugló - DVTK tartalék 3-2 (2-1)


NB III. Keleti csoport, 11. forduló

BVSC-Zugló - DVTK tartalék 3-2 (2-1)

Budapest, BVSC-Zugló Stadion. Játékvezető: Juhász Bálint (Urbán Richárd, Halmai Kristóf)
BVSC-Zugló: Horváth G. - Májer, Balogh B., Tóth K., Fisli, Balogh M., Simon, Schrammel, Pintér, Murai, Hrepka. Vezetőedző: Gabala Krisztián.
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Ivánka, Polgár, Orosz D. - Zsemlye, Lehóczki - Zsiga, Karika, Korbély - Makrai Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Hrepka Á. helyett Kelemen a 46., Lehóczki helyett Schildkraut a 65., Korbély helyett Csávás a 65., Fisli helyett Bartos a 68., Zsiga helyett Sipos a 83. percben.
Sárga lap: Májer a 75., Ivánka a 84., Bartos a 90., Polgár a 93. percben.
Gólszerző: Murai (1-0) a 2., Zsemlye (1-1) a 19., Schrammel (2-1) a 34., Balogh M. (3-1) a 67., Makrai (3-2) a 78. percben.

Kulcspillanatok

2. perc: Murai Sándor egy bal oldali beadásba piszkált bele, majd a labda a kapuba pattant. 1-0

19. perc: Karika Balázs passzolta Zsemlye Balázs elé a labdát, aki a labdavezetés után 18 méterről a kapu jobb oldalába lőtte a labdát. 1-1

34. perc: Schrammel Ádám a büntetőterületen kívülről lőtte a labdát a kapu jobb oldalába. 2-1

67. perc: Oldalszabadrúgás után Balogh Miklós fejelte a kapuba a labdát. 3-1

78. perc: Makrai Gábor szerzett gólt tizenegyesből. 3-2

Vezetőedzői értékelés

Szabó Zoltán, aszisztensedző: - Természetesen örülünk a győzelemnek. A kezdő csapatunkat több helyen is meg kellett változtatni a hiányzó játékosok miatt, így nem tudtunk azt játszani, amit korábban elterveztünk, de ennek ellenére sikerült a győzelem. Fontos három pontos szereztünk. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Zsivoczky Gyula: - Gyorsan kaptunk gólt a mérkőzés elején, ettől függetlenül nem esett össze a játékunk. Domináltunk és sikerült a félidő közepén egalizálni az eredményt. Aztán egy visszapasszolt labdát követően ellenfelünk ismét vezetést szerzett. A második félidőben magas presszinget alkalmaztunk ennek ellenére egyéni figyelmetlenségből ellenfelünk kétgólosra növelte az előnyét. Innentől teljesen beszorítottuk a hazaiakat. Büntetőből szépítettünk, végig nyomás alatt tartottuk a BVSC kapuját, kapufát rúgtunk, de nem sikerült egyenlítenünk. A bajnokság során sokadik egyéni hibából kaptunk ismételten gólt és sokadik ilyen jellegű mérkőzésünket játsszuk. A hozzáállással és a második félidei játékkal az egyéni hibák ellenére elégedett voltam.