Összefoglaló 2020. október 4., vasárnap

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 0-0

Az NB III. Keleti csoportjának 12. fordulójában hazai pályán fogadta a DVTK tartalék csapata a Sényő-Carnifex FC gárdáját.

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 0-0


NB III. Keleti csoport, 12. forduló

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 0-0

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Erdélyi Bence (Dobos Dávid, Dobó Sándor)
DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Ivánka, Farkas M., Kalandadze - Gönczi - Csávás, Zsiga, Karika, Schildkraut - Zsemlye. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Sényő: Gazsi - Bodó, Hadházi, Szokol, Boros, Farkas Má., Lizák, Schmidt, Páll, Kapacina, Orosz M. Vezetőedző: 

Csere: Lizák helyett Barcsay a 19., Schildkraut helyett Sipos a 46., Páll Zs. helyett Lakatos L. a 60., Csávás helyett Omarashvili a 68., Zsiga helyett Bartha a 80., Kapacina helyett Fabu a 80.
Sárga lap: Zsiga a 3., Bodó a 37., Szemlye a 74., Karika a 93. percben.
Piros lap: Orosz M. a 74. percben.

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Küzdelmes mérkőzésen győzelmet szalasztottunk el egy jó csapat ellen. Folyamatos nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre az egész mérkőzésen, de a kínálkozó lehetőségeinket nem sikerült gólra váltani. Sok a játékunkban a "de" és kevés az i-re feltett pont. Taktikailag védekezésből támadásokba való átmenetek során komoly lehetőségeink adódtak. Csak koncentrált helyzetkihasználással lehet mérkőzést nyerni. Értékes az egy pont, de ebből a pozícióból csak győzelmekkel tudunk előre lépni. Készülünk a Putnok elleni következő mérkőzésünkre.

Fiumei Viktor: - Napsütéses, csordogálós, gyenge színvonalú mérkőzésen úgy gondolom igazságos eredmény született.