Összefoglaló 2020. augusztus 21., péntek

DVTK - Kisvárda 0-2 (0-2)

Váratlanul szabadnapos lett a DVTK és a Kisvárda ezen a hétvégén (az FTC pozitívan elbírált halasztási kérelme, illetve a PAFC keretében regisztrált koronavírusos esetek miatt), ezért a két klubvezetés gyorsan megállapodott, hogy felkészülési mérkőzést játszik a két élvonalbeli csapat egymás ellen. A találkozót a két szakmai stáb kérésére zárt kapuk mögött rendezték. A találkozón mindkét csapat szó szerint rengeteg helyzetet alakított ki, amiből a vendégek kettőt értékesítettek az elején.

DVTK - Kisvárda 0-2 (0-2)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Antal Péter (Bornemissza Norbert, Márkus Tamás).
DVTK: Antal (Bukrán, 46.) - Shestakov (Vági, 46.), Polgár, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai (Max, 65.) - Hasani, Molnár G. (Rui Pedro, 61.), Grozav - Dražić (Ivanovski, 61.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Kisvárda 1. félidő: Dombó - Hei, Datković, Rubus, Baranyai - Simović, Lucas - Navrátil, Zličić, Camaj  - Horváth Z. Vezetőedző: Supka Attila.
Kisvárda 2. félidő: Minca - Hej, Datković (Ene, 62.), Kravchenko, Baranyai - Karasiuk, Simović (Melnyk, 56.) - Camraj (Bumba, 61.), Tsoukalas, Kovácsréti - Horváth Z. (Viana, 61.)

Sárga lap: Simović a 45., Vági az 55., Hegedűs J. a 84. percben.
Gólszerző: Camaj (0-1) a 7., Horváth Z. (0-2, 11-esből) a 17. percben.

Kulcspillanatok

7. perc: Két vendég szöglet jobbról egymás után. A másodikat Iszlai fejelte ki a mezőnybe, Driton Camaj szedte össze a labdát, és távolról az emberek között a kapu jobb alsó sarkába bombázott. 0-1

17. perc: Simović hosszú előreívelése után Navratilt csak szabálytalanul tudták a védők szerelni, 11-es. A labda mögé Horváth Zoltán állt, és a kapu közepébe bombázott, 0-2

Értékelés

Feczkó Tamás: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy kellett volna, két pontrúgásból vezetést szerzett az ellenfél. Utána viszont több helyzetet alakítottunk ki, a második félidőben mi irányítottuk a játékot. Sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, de ennél pontosabbnak kell lenni a végjátékban, mert ennyit nem lehet hibázni.