Összefoglaló 2021. április 28., szerda

NB III: DVTK tartalék - Putnok 3-1 (1-1)

Vesztett állásból előbb egyenlített, majd fordított a DVTK tartalék csapata a Putnok elleni, hazai bajnokin. A vendégek találatára Farkas Marcell szabadrúgása után jött a válasz, majd a fordulást követően José Cortés és Iszlai Bence is bevette a gömöri csapat hálóját. Zsivoczky Gyula együttese így magabiztosan nyerte meg a hétközi találkozót.

NB III: DVTK tartalék - Putnok 3-1 (1-1)


NB III., Keleti csoport, 32. forduló

DVTK tartalék - Putnok FC 3-1 (1-1)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Sándor Csaba (Szabó Ferenc Szilárd, Frindik Tamás).

DVTK tartalék: Bánhegyi - Farkas M., Ivánka P., Mrva P., A. Kalandadze - Kispál T., Iszlai B., Csatári G. - Schildkraut K., J. Cortés, Jurek G. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Putnok FC: Pápai K. - Sramkó R., Mertse Á., Zimányi Á., Galambosi M., dr. Csirszki M., Mahalek M., Kelemen M., Krén B., Keményffy M., Ádám F. Megbíztott edző: Zimányi Ádám. 

Csere: Csatári G. helyett Zsiga M. a 36., Farkas M. helyett Oláh B. a 67., Schildkraut K. helyett G. Omarashvili a 67., Iszlai B. helyett Jónyer K. a 67., Mertse Á. helyett Madarász J. a 71., Galambosi M. helyett Magyar M. a 71., dr. Csirszki M. helyett Katona B. a 71., Kelemen M. helyett Pogonyi B a 71., Ádám F. helyett Sipos J. a 84. percben. 
Sárga lap: Iszlai B. a 19., Kelemen M. a 32., Ivánka P. a 43., Zimányi Á. Az 54., Schildkraut K. az 58. percben. 
Gólszerző: Kelemen M. (0-1) a 17., Farkas M. (1-1) a 47., J. Cortés (2-1) a 49., Iszlai B. (3-1) az 54. percben. 


Kulcspilalantok

16. perc.: Oldalsó szabadrúgást követően Kelemen M. fejelte a labdát a diósgyőri kapuba, 0-1. 
46. perc.: Farkas M. végzett el szabadrúgást, amit 22 méterről a putnoki kapuba helyezett, 1-1. 
48. perc: Jurek beadását Cortes fejelte a vendégek kapujába, 2-1.
55. perc.: A J. Cortés által kiharcolt büntetőt Iszlai B. értékesítette, 3-1. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Végig dominaciát mutattunk a Putnok ellen, viszont az első félidőben a legkecsegtetőbb gólhelyzeteinknél dekoncentráltak voltunk. Ellenfelünk egy rögzített szituációból megszerezte a vezetést. Az első félidő végén Farkas nagyon fontos gólt szerzett szabadrúgásból, ez lelkileg megnyugtatta csapatot. A második félidőben a kapu előtt már koncentráltabbak voltunk, ennek eredményeképp Cortés révén gyorsan vezetést szereztünk. Iszlai büntetőből elért gólja után teljesen megnyugodott a csapat és magabiztosan nyertünk meg a mérkőzést. Sok sikert kívánunk Putnok csapatának. 

Zimányi Ádám:  -Nagyon gyenge játékot mutattunk, így az első félidőben akár több gólos hátrányba is kerülhettünk volna. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, mégis bent maradtunk az öltözőben, ami meg is bosszulta magát. Az adódó lehetőségekkel nem tudtunk élni, így törvényszerű volt a vereség.