Összefoglaló 2021. március 26., péntek

DVTK - KBSC 1-2 (0-1)

Az OTP Bank Liga szünetében újabb felkészülési mérkőzést játszott a DVTK. Az első félidőben a vendég barcikaiak szereztek vezetést. A második félidőben megduplázták az előnyt, majd a diósgyőriek David Vaněček góljával zárkóztak, de a számtalan szöglet, beadás ellenére egyenlíteni nem sikerült.

DVTK - KBSC 1-2 (0-1)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Kolorcity Kazincbarcika SC 1-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Berényi Ákos, Márkus Péter).
DVTK: Malenica - Grgić, Milović, Soldo, Marin - Max, Živulić, Márkvárt - Suljić, Dražić, Grozav. Vezetőedző: Zoran Zekić.
KBSC: Horváth L. - Oltean, Dávid Z., Fótyik, Farkas A. - Tóth-Gábor, Toma, Németh T., Mikló - Takács T.,  Kováč. Mb. vezetőedző: Kriston István.
KBSC 2. félidő: Horváth L. - Majzik, Dávid Z., Fótyik, Auer -  Kovács M., Tóth B. - Kalmár, Tóth L.,  Korbély -  Tóth-Gábor (Grant, 73.) Mb. vezetőedző: Kriston István.

Csere: Suljić helyett Vaněček és Živulić helyett Polgár az 55., Malenica helyett Antal a 62., Max helyett Szűcs K., Márkvárt helyett Iszlai és Dražić helyett Makrai a 77., Milović helyett Karan a 80. percben.
Gólszerző: Toma (0-1) a 13., Tóth L. (0-2) az 53., Vaněček (1-2) az 56. percben.


Kulcspillanatok

13. perc: Živulić bizonytalankodott a 16-os előterében, Toma György megszerezte tőle a labdát, majd tolt egyet rajta, és balról a kapuba gurított, 0-1

53. perc: Korbély parádés ütempasszt adott a védők között kilépő Tóth László elé, aki egyedül vezette kapura a labdát, és nem is hibázott, 0-2

56. perc: David Vaněček kapott jó labdát az ötösön Grozavtól, Horváthon is átverekedte magát, és közelről a hálóba lőtt, 1-2

Edzői értékelések

Zoran Zekić: - Sem a labdás, sem a labda nélküli játékkal nem voltam ma elégedett. Mondhatnám, hogy nevetséges gólokat kaptunk, de számomra ez egyáltalán nem vicces. Óvodás hibákat vétettünk, egy hetünk maradt a zalaegerszegi mérkőzésig, hogy kijavítsuk ezeket.