Összefoglaló 2021. augusztus 15., vasárnap

NB III: Kisvárda II - DVTK tartalék 5-1 (2-0)

Nem tudott pontot szerezni Kisvárdán a DVTK tartalék csapata. A piros-fehérek az első félidő után kétgólos hátrányban voltak a szabolcsiakkal szemben, ami fordulás után tovább nőtt. A hazaiaknál Lucas mesterhármast ért el, Zsivoczky Gyula csapatának ezúttal a szépítésre futotta, Girdán Levente találatának köszönhetően.

NB III: Kisvárda II - DVTK tartalék 5-1 (2-0)


NB III. Keleti csoport, 3. forduló

Kisvárda Master Good II - DVTK tartalék 5-1 (2-0)

Kisvárda, 100 néző. Játékvezetők: Tóth Tamás, Kovács Zoltán, Varga György. 
Kisvárda Master Good II:  A. Odyntsov – A. Avetisyan, Czérna E., Sikorszki B., Szőr L., Starosta D., N. Honchar, Czene Z., Lucas, Králik P., Ötvös B. Vezetőedző: Kocsis János.
DVTK tartalék: Domonkos D. - Oláh Balázs, Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Jónyer K., Csatári G., Zsemlye B., Bernáth B. - Molnár R., Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Starosta D. helyett Himics L. az 58., N. Honchar helyett Simon M. az 58., Korbély K. helyett Girdán L. a 60., Zsemlye B. helyett Zsiga M. a 60., Bernáth B. helyett Holló P. a 72., Lucas helyett I. Kiriukhin a 72., A. Avestian helyett Bíró R. a 77., Czérna E. helyett Bokor M. a 77., Molnár R. helyett Bencsík D. a 79., Jónyer K. helyett Csáki D. a 79. percben. 
Sárga lap: Korbély K. a 60., A. Odyntsov a 61. percben. 
Gólszerző: Lucas (1-0) a 16., Lucas (2-0) a 40., Lucas (3-0, 11-esből) a 49., Girdán (3-1) a 71., Simon M. (4-1) a 83., Králik P. (5-1) a 87. percben.

Kulcspillanatok

16. perc: Lucas szánta rá magát egy lövésre a tizenhatoson kívülről, amely utat talált a DVTK tartalék kapuját, 1-0
40. perc: Növelni tudta a vezetését a Kisvárda II csapata, Lucas ismét távolról, másodszor is bejött neki, 2-0. 
49. perc: Tizenegyest harcoltak ki a hazaiak, amit Lucas magabiztosan értékesített, 3-0. 
71. perc: Egy szélről középre bepasszolt a labda után a csereként beállt Girdán Levente szépített, 3-1. 
83. perc: A középre lőtt labdát Simon Mátyás továbbította a DVTK tartalék kapujába, 4-1.
87. perc: Szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, amit a magas felívelés után Králik P. fejelt a kapuba, 5-1. 

Vezetőedzői értékelés

Kocsis János: - A mérkőzés iramára a nagy meleg rányomta a bélyegét, mindkét csapat próbált az elején kivárásra játszani. Az első félidőben több lehetőségünk is volt, talán ha jobban sáfárkodunk ezekkel, akkor hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést. A harmadik gól után könnyelműek voltunk, szépített a DVTK, a negyedik találatunk viszont tényleg eldöntötte a pontok sorsát. Összességében megérdemelten nyertünk. 

Zsivóczky Gyula: - Mezőnyben a Kisvárda kellemes ellenfél volt, nem támadtak le, a labdakihozatalainkat meg tudtuk csinálni, egészen az ellenfél térfelének közepéig könnyedén jutottunk el. Ott viszont megállt a tudomány. Azt látni kell, hogy bajban vagyunk, ezért össze kell fognunk. Az elmúlt időszakban rengeteg gólt kaptunk, az edzőmérkőzéseken és a bajnoki találkozókon egyaránt. A védekezésünk sincs rendben, támadójátékunk pedig jelen pillanatban nem létezik. Ahhoz hogy visszatérjünk a tavalyi formánkhoz a játék minőségén sokat kell javítanunk. A Kisvárdának volt egy Lucasa, lőtt három gólt, el is döntötte a mérkőzést. Egy biztos: változások szükségesek, hogy a játék minden elemében javuljunk. Teljesen megérdemelt a Kisvárda győzelme, gratulálok nekik.