Összefoglaló 2021. november 21., vasárnap

NB III: Putnok - DVTK tartalék 4-2 (1-0)

Nem tudott pontot szerezni a megyei rangadón a DVTK tartalék csapata. A gömöri városban a Putnok FC szerzett kétgólos vezetést, amire Jurek Gábor válaszolt, de ezután ismét a hazaiak domináltak. A 4-2-es végeredményt a találkozó hajrájában Bartha Riccardo állította be.

NB III: Putnok - DVTK tartalék 4-2 (1-0)


NB III., Keleti csoport, 18. forduló

Putnok FC - DVTK tartalék 4-2 (1-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 100 néző. Játékvezetők: Takács Ákos, Szabó Dániel, Urgyán Antal. 
Putnok FC:  Cserepka A. - Sághy F., Nagy Zs., Katona B., Buda P., O. Szics, Dobrovolszki J., Juhos D., Sramkó R., Hadházi S., Fülöp K. Vezetőedző: Szala Ákos.
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Mrva P., Tóth B., Nagy Á. - Csatári G., Jónyer K., A. Suljic - Jurek G., Molnár R., Karika B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Csere: Molnár R. helyett Csáki D. az 58., Jónyer K. helyett Girdán L. az 58., Hadházi S. helyett Nádimov N. a 61., Juhos D. helyett Kis G. a 71., Oláh B. helyett Bartha R. a 75., Karika B. helyett Rostás A. a 81., Katona B., helyett Laczkó K. a 88., Dobrovolszki J. helyett G. Bíró G. a 88. percben. 
Sárga lap: Hadházi a 39., Oláh B. a 63., Sramkó R. a 82., Nagy Zs a 90+2., Kis G. a 90+3. percben. 
Piros lap: O. Szics az 56. percben.
Gólszerző: Sramkó R. (1-0) a 45+1, Nagy Zs. (2-0) a 48., Jurek G. (2-1) az 53., Katona B. (3-1) az 54., Nádimov N. (4-1) a 78., Bartha R. (4-2) a 83. percben. 

Kulcspillanatok

45. perc: Jobboldali szöglet után a menteni igyekvő Mrva Patrik a saját kapujába csúsztatta a labdát, 1-0
47. perc: Egy jobboldali hazai beadást követően a hosszú oldalon üresen érkező Nagy Zsolt a hálóba továbbított, 2-0
53. perc: Egy kapu előtti kavarodás során a hazai védők nem tudtak felszabadítani, Jurek Gábor pedig a tizenhatos vonaláról talált a putnoki kapuba, 2-1
54. perc: A közpre passzolt labdát a remek ütemben érkező Katona Bence továbbította a DVTK tartalék hálójába, 3-1
56. perc: Szics Olekszej szabálytalankodott Csatári Gergővel szemben, amiért a játékvezető kiállította
79. perc: Jobboldali beadás után Nadinov Norbert közelről szerezte meg a hazaiak negyedik találatát, 4-1
83. perc: A putnoki öt és feles sarkáról Bartha Riccardo lőtt a hazaiak kapujába, 4-2

Vezetőedzői értékelés

Szala Ákos: – Kiélezett meccsen szereztünk 3 pontot. Az első félidőt a Diósgyőr dominálta végig, de azt gondolom, helyzetünk nekünk több volt. Meddő mezőnyfölényben volt a DVTK, mi jobban használtuk ki a helyzeteinket. Amire a héten készültünk, hogy a szélen kerüljünk a Diósgyőr mögé, és onnan a bepasszokra érkezzünk, maximálisan ült, három gólt ebből szereztünk, úgyhogy gratulálok a csapatomnak.  

Zsivoczky Gyula: – Ellenfelünk a mérkőzésen sokkal jobban akarta a sikert, és ez az eredményben megmutatkozott. Jó százalékban használták ki az adódó hibáinkat. A második félidőben, a kiállítás után nagy nyomást tudtunk helyezni ellenfelünkre, de eredményességben ez csak részben mutatkozott meg. Sok játékos kivette a téli szünetét, ami számomra elfogadhatatlan. Két mérkőzés van  hátra az őszi szezonból, ezeken egyéni és csapatszinten is minőségi javulásra van szükség. Gratulálok a Putnoknak a megérdemelt győzelemhez, nekünk viszont önvizsgálatot kell tartani abból a szempontból, hogy mit akarunk elérni a labdarúgásban.