Összefoglaló 2021. november 13., szombat

DVTK - Haladás Viktória 2-2 (0-1)

A Simple Női Liga, 11. fordulójában a Haladás Viktóriát fogadta a DVTK női labdarúgó csapata. A kissé csípős, ködös időben lejátszott mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, majd a DVTK fordítani tudott, ám a 87. percben ismét betaláltak a szombathelyiek, így mindkét gárda egy ponttal gazdagodott. Az ilyen meccsekre szokták mondani, hogy igazságos döntetlen született.

DVTK - Haladás Viktória 2-2 (0-1)

Simple Női Liga, 11. forduló

DVTK - Haladás Viktória 2-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Szilágyi Zsolt, Sztányi Tibor)
DVTK: Böröcz - Somogyi, Jáhn, Ónodi, Boros - Lovász, Geréd - Mikó, Sandu, Krisztin - Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor
Haladás Viktória: Bíró B. - Gődér, Szil T., Koprena, Urbán V., Kovács V., Vladulescu, Balogh H., Bódai, Németh A., Sweatman. Vezetőedző: Székely Tibor


 

Csere: Mikó helyett Barker a 46., Lovász helyett Palama a 46., Bódai helyett Nagy D. a 48., Szil helyett Herczeg a 67., Geréd helyett Sain az 56., Sandu helyett Voila a 63., Koprena helyett Varró a 80., Sweatman helyett Kiss-Lantos a 80., Bradić helyett Balázs Cs. a 85. percben.
Sárga lap: Lovász a 13., Balogh H. a 22., Somogyi az 56. percben.
Gólszerző: Koprena (0-1) a 36., Bradić (1-1) a 68., Krisztin (2-1) a 77., Vladulescu (2-2) a 87. percben.


Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Az első és a második félidőben is ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. Hasonló volt a forgatókönyv, mint Szombathelyen, ahol a hazaiak a 90. percben tudtak egyenlíteni. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk győzni, mert a második játékrészre feljavult a támadójátékunk és sokat tettünk a győzelemért. A korábbi sérült és beteg játékosaink lassan újra 100 %-os állapotban lesznek, de egyelőre még nem kockáztattuk meg, hogy mindannyian kezdőként lépjenek pályára.