Összefoglaló 2022. február 27., vasárnap

NB III: Eger - DVTK tartalék 0-0

Nem született gól a DVTK tartalék vasárnapi bajnoki mérkőzésén. Az egri találkozó első félidejében a piros-fehérek nagy fölényben futballoztak, de nem sikerült betalálni a hazaiak hálójába. A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a találkozó, de végül a csapatok egy-egy ponttal lettek gazdagabbak.

NB III: Eger - DVTK tartalék 0-0


NB III., Keleti csoport, 23. forduló

Eger SE - DVTK tartalék 0-0 

Eger, 300 néző. Játékvezető: Jakab Árpád, Kövér Tamás, Molnár László Máté.
Eger SE: Fedinisinec E. - Valkay R., Antal Zs., Olasz D., Nagy-Kolozsvári D., Pál Sz., Debreceni D., Juhász G., Lencsés B., Hegedűs D., Medveczki M. Vezetőedző: Szekeres Adrián. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Orosz D., D. Karan, Mrva P., Nagy Á. - Oláh B., Kispál T., Tóth B. - Korbély K., Sós M., Benkő P. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Csere: Sós M. helyett Illés B. a 46., Benkő P. helyett Girdán L. a 70., Antal Zs. helyett Rébék R. a 74., Medveczki M. helyett Hadnagy B. a 78., Oláh B. helyett Jónyer K. a 78., Pál Sz. helyett Berki P. a 86., Kispál T. helyett Bencsík D. a 88. percben. 
Sárga lap: Kispál T. a 47., D. Karan a 71. percben. 
Piros lap: Lencsés B. a 88 percben. 

Kulcspillanat

88. perc: Reklamálásért, szövegelését Lencsés Balázs kapott piros lapot, a hajrára tehát a hazai csapat megfogyatkozott. 

Vezetőedzői értékelés

Szekeres Adrián: - Nagyon pontatlanul futballoztunk az első félidőben. Sem labdával, sem anélkül nem éreztük a találkozó ritmusát. A szünet előtt a megfelelő élesség sem volt meg a csapatban, de a második félidőre már felpörögtünk. Megnyertük a párharcokat, megszerzük a szabad labdákat, pontrúgások után gólt szerezhettünk volna. Azt meg kell jegyezni, hogy a meccslabdája a DVTK-nak volt. Az utolsó néhány percre emberhátrányba kerültünk, akkor már csak az eredmény megtartására törekedtünk. 

Zsivoczky Gyula: - Sajnálom, hogy két pontot Egerben hagytunk. Az első félidőben kimondottan jól játszottunk. Maximálisan domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, nem hagytunk az ellenfélnek területet. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy ugyanilyen mentalitásban és felfogásban játsszanak. A fordulás után azonban az ellenfelünk is feljött, nekik is voltak helyzeteik. Összességében azonban úgy érzem, hogy közelebb álltunk a győzelemhez. Teljesítettük a minimumot, ami pozitívum, hogy stabilak voltunk hátul, kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. A következő fordulóban azonban be kell találnunk, mert győzni csak úgy lehet.