Összefoglaló 2022. március 26., szombat

DVTK - FTC 0-5 (0-1)

A Simple Női Liga 14. fordulójában a DVTK Stadionban fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a listavezető Ferencváros együttesét. Sok hiányzója ellenére az első félidőben jól tartotta magát Bém Gábor csapata, a második játékrészben azonban gólokban is megmutatkozott a zöld-fehérek fölénye.

DVTK - FTC 0-5 (0-1)


Simple Női Liga 14. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0-5 (0-1)

DVTK Stadion, 150 néző. Játékvezető: Urbán Eszter (Török Katalin, Kovács Zoltán)
DVTK: Schildkraut - Somogyi, Geréd, Ónodi, Boros - Bradić, Havasi, Sandu, Krisztin - Vig, Barker. Vezetőedző: Bém Gábor.
FTC: Bednar - Papp. Csigi, Németh H., Kulis - Pusztai, Fenyvesi, Németh D., Szabó - Ivanusa, Vágó. Vezetőedző: Vágó Fanny.

Csere: Vig helyett Mikó az 59., Papp helyett Czellér az 59., Szabó helyett Nagypál az 59., Havasi helyett Sain a 62., Ivanusa helyett Nagy V. a 65., Pusztai helyett Siklér a 72., Kulis helyett Demeter a 72., Ónodi helyett Jáhn a 74., Krisztin helyett Végh a 74. percben.
Sárga lap: Somogyi a 19., Csigi a 92. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Pusztai (0-1) a 30., Vágó (0-2) az 51., Ivanusa (0-3) a 62., Demeter (0-4) a 74., Nagy V. (0-5) a 88. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Sok volt az olyan játékosunk, aki nem a saját pozíciójában játszott, ettől függetlenül nem itt csúsztunk el. Sajnos nem tudtuk a mélységi beinduló játékosokat, amely szituációból rengeteg volt most, és a mélységi passzokat levédekezni.
Az öt kapott gól ellenére voltak pozitívumok, amiből építkeznünk kell. Ez most egy ilyen időszak, bízom benne, hogy hamar ki fogunk ebből keveredni. Mentálisan lesz a legnehezebb dolgunk, hogy az elkövetkező napokban rendet tegyünk a fejekben és a lányok újra azt a teljesítményt tudják nyújtani, amit láthattunk tőlük ősszel.