Összefoglaló 2022. augusztus 19., péntek

"Megtört a jég, mostantól nincs megállás"

Lukács Dániel megszerezte első és második bajnoki gólját a DVTK mezében, és ezzel oroszlánrészt vállalt az Ajka legyőzéséből.

"Megtört a jég, mostantól nincs megállás"


- Hogyan láttad belülről a DVTK második győzelmét?
- Jól kezdtük a találkozót, megszereztük a vezetést is, amit azonban ismét az ellenfél szépségdíjas gólja követett. A szünetben rendeztük a sorainkat, és a második félidőben bedaráltuk az Ajkát.

- Két góllal oroszlánrészt vállaltál a sikerből.
- Az első ziccert nem tudtam belőni, de hál'Istennek jól jöttünk ki ebből a szituációból is, így is boldog voltam. Utána én is gólt szereztem, ami végképp jó érzés, végre megtört a jég. Az első három mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, de mostantól nincs megállás, csak fölfelé. Mindkétszer begyakorolt figura után találtam be a kapuba, az edzéseken sokat dolgoztunk a beadások és a kapu elé érkezés tökéletesítésén. Szerdán is az volt a tervünk, hogy a szélén megbontjuk az ellenfél védelmét, centerezzük be, ami sikerült, két gólt lőttünk belőle.

- A vasárnap-szerda-hétfő hármasugrás utolsó meccsét hétfő Pécset játssza a DVTK. Mit vársz a mérkőzéstől?
- Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de nagyon várom a tévés találkozót. Az ellenél erős csapat, de részünkről mindenki feltüzelve várja a meccset, főleg egy ilyen győzelem után.