Összefoglaló 2022. augusztus 31., szerda

NB III.: Hajdúszoboszló - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Pont nélkül maradt a DVTK tartalék együttese az NB III-as bajnokság hétközi játéknapján. A piros-fehérek a Keleti csoport 6. fordulójában Hajdúszoboszlón maradtak alul.

NB III.: Hajdúszoboszló - DVTK tartalék 3-0 (1-0)


NB III., Keleti csoport, 6. forduló

Aqua-General Hajdúszoboszló - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Hajdúszoboszló, 250 néző. Játékvezető: Nyekita Benjamin, Szilágyi Norbert, Bencze András. 
Aqua-General Hajdúszoboszló: Domonkos D. - Kónya Cs., Lénárt G., Berdő P., Czene Z., Nagy R., Szathmári Zs., D. Constantinescu, Vincze Á., Barna B., Barnucz G. Vezetőedző: Szűcs János. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Demeter M. - Vajda B., Bencsík D., Balázsi L. - Korbély K., Illés B., Vincze D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Lénárt G. helyett Karika B. a 43., Demeter M. helyett Fercsák R. a 46., Bencsík D. helyett Fekete V. a 62., Barna B. helyett Sütő B. a 62., Berdó P. helyett Fenyőfalvi Cs. a 86., Vincze Á. helyett Mészáros N. a 86. percben. 
Sárga lap: Ivánka P. a 12., Bencsík D. a 26., Barnucz G. a 63., Vincze Á. a 84. percben. 
Piros lap: Mrva P. a 84. percben. 
Gólszerző: Kónya Cs. (1-0) a 13., D. Constantinescu (2-0) az 56., Nagy R. (3-0) a 78. percben. 

Kulcspillanatok

13. perc: Egy kapu előtti kavarodás és egy hosszabb a hazai “tüzijáték” után a felpattanó labda Kónya Csaba elé került, aki öt méterről az üres kapuba fejelt, 1-0.

56. perc: Saját térfelén adta el a labdát a DVTK tartalék, a gyorsan lejátszott hazai kontra után a beadára a második hullámban érkezett Constantinescu, aki nagy erővel lőtt a kapuba, 2-0. 

78. perc: Hazai szögletet követően a kifejelt labdát Nagy Roland készítette fel magának a labdát, majd nyíl egyenesen a hosszú sarokba helyezett, 3-0.

82. perc: Egy rossz ütemű szerelési kísérlet után Mrva Patrik megkapta a második sárga, majd a piros lapját, így a DVTK tartalék megfogyatkozva fejezte be a mérkőzést. 

Vezetőedzői értékelés

Szűcs János: – Az eredmény nem feltétlenül tükrözi a mérkőzés nehézségét. Egy masszív, agresszívan és lelkesen játszó Diósgyőr ellen futballoztunk. Hátul nagyon stabilak voltunk, a támadójátékunk azért akadozott, főleg az első félidőben, akkor sokkal több kontralehetőségünk lett volna, azonban az utolsó passzok nem sikerültek. A 3-0-t nem kell megmagyarázni, de egy nehéz meccs volt, a DVTK sok csapatnak meg fogja nehezíteni a dolgát.

Zsivoczky Gyula: – Gratulálok az ellenfélnek, teljes mértékben rászolgáltak a győzelemre, mert kihasználták az általunk elkövetett gyerekes hibákat.