Összefoglaló 2022. szeptember 28., szerda

NB III.: Kisvárda II - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Küzdelmes első félidőt játszott egymással a két NB III.-as akadémiai csapat. Az első játékrész nem hozott gólt, ezután viszont a hazaiak kétszer is betaláltak a diósgyőri kapuba, amivel megnyerték a hétközi bajnokit.

NB III.: Kisvárda II - DVTK tartalék 2-0 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 9. forduló

Kisvárda Master Good II - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Kisvárda, 200 néző. Játékvezető: Szabó Péter, Flinta Zoltán, László István Sándor.
Kisvárda Master Good II: Z. Perehanec - A. Avetisyan, Sikorszki B., Szőr L., Y. Helesh, Rubus T., Biró R., Nagy M., I. Kiriukhin, Czérna E., Králik P. Vezetőedző: Csáki Róbert.
DVTK tartalék: Sándor K. - Oláh B., Kundrák G., Mrva P., Demeter M. - Bencsík D., Illés B., Vajda B. - Molnár R., Vincze D., Fekete V. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Bíró R. helyett N. Honchar a 46., Nagy M. helyett Simon M. a 46., Fekete V. helyett Balázsi L. a 46., Demeter M. helyett Silimon L. a 62., Vincze D. helyett Peisser S. a 62., Czérna E. helyett P. Bielalov a 66., Bencsík D. helyett Ferencsik B. a 73., Králik P. helyett I. Kobeliash a 76., Oláh B. helyett Balázs P. a 79., Y. Helisch helyett S. Gritsu a 82. percben. 
Sárga lap: Bencsík D. a 43., Illés B. a 76., Ferencsik B. a 82. percben. 
Gólszerző: Simon M. (1-0) a 43., A. Avetisyan (2-0) a 60. percben. 

Kulcspillanatok

56. perc: Czérna húzta meg a baloldalon, majd az alapvonalról pontosan gurított víssza Simon Mátyás elé, aki kapásból, mintegy tízenöt méterről a bal felső sarokba belsőzött, 1-0.

60. perc: Avetisyan Abov vette Králik hosszú indítását a jobb szélen. Egy csellel betört a tizenhatoson belülre, majd nagy erővel a felső léc alá lőtt, 2-0.

Vezetőedzői értékelés

Csáki Róbert: - Tompán, fásultan kezdtük a mérkőzést, pontatlanok voltak a passzok, és a letámadás sem működött úgy, ahogy szerettük volna. A szünetben rendeztük a sorokat, cseréink jól szálltak be a mérkőzésbe, és nekik is köszönhetően, szép gólokat szerezve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Vincze Richárd: - Az első félidőben kiegyenlített volt a jàték, helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A második játékrész elején sajnos ziccert hibáztunk,  ami az egyik fordulópontnak bizonyult. Néhány perccel ezután ugyanis a Várda megszerezte a vezetést. Ezután nagyon elbizonytalanodtunk, ami ahhoz vezetett, hogy a hazaiak teljesen átvették az irányítást, nem tudtuk megtartani a labdát, kapkodtunk, ez pedig magával hozta a második kapott gólt. Az utolsó fél órában azt éreztem, mintha valamilyen teher leesett volna a fiúkról, és újra próbáltuk a saját játékunkat játszani. Sokszor el is jutottunk az ellenfél tizenhatosáig, de ott a nem voltunk hatékonyak. A második félidő alapján teljesen megérdemelt, a fizikálisan nagyon erős hazaiak sikere. További sok sikert kívánok Kocsis Janiéknak!

Fotó: kisvardafc.hu