Összefoglaló 2022. december 4., vasárnap

NB III.: BKV Előre - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Egyetlen gól született a DVTK tartalék őszi szezonzáróján. Ezt a találatot a hazaiak szerezték, akik ezzel otthon tartották mindhárom pontot.

NB III.: BKV Előre - DVTK tartalék 1-0 (1-0)


NB III., Keleti csoport, 20. forduló

BKV Előre - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Budapest, BKV Előre Stadion, 200 néző. Játékvezető: Lovas László (Flinta Zoltán, Varga Levente). 
BKV Előre: Horváth G. - Forgács P., Szabó N., Kubó G., Szabó Á., Csanálosi P, Fördős A., Kőrösi V., Tóth Sz., Gyurkó M., Tóth D. Vezetőedző: Albert Flórián. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Balázs P., Ivánka P., Mrva P., Vajda B. - Becsík D., Radics M., Illés B. - Jurek G., Papp M., Szőke A. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Illés B. helyett Fekete V. a 66., Körösi V. helyett Zoboki L. a 76., Papp M. helyett Hetyei Sz. a 76., Szőke A. helyett Vincze D. a 90., Balázs P. helyett Ferencsik B. a 90., Kubó G. helyett Kilin A. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Kubó G. (1-0) a 23. percben. 

Kulcspillanatok

22. perc: Kubó kapott egy mélységi indítást a DVTK tartalék térfelén. A labdára Bánhegyi is érkezett, de nem találta el, így a BKV játékosa ezután könnyedén passzolt az üresen maradt kapuba. 

Vezetőedzői értékelés

Albert Flórián: - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, előzetesen is tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A DVTK ugyanis kapott vissza játszó jétékosokat az NB II.-es csapatból, ezért erős kerettel érkeztek hozzánk. Az ősz végére nagyon elfogytunk, az utolsó három hétben csak toldoztuk foldoztuk magunkat. Éppen ezért rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült egygólos győzelmet aratnunk. 

Vincze Richárd: - Az első félidőben is mi irányítottuk a meccset, hiszen sokkal többet volt nálunk a labda. A rendkívül rossz talaj ellenére próbàltunk focizni, de sajnos keveset voltunk az ellenfél büntető területén belül. Ha pedig helyzetig jutottunk, akkor borzalmas kivitelezés párosult mellé. Hiányzott csapatból a tempó és a szenvedély. A fordulás után magasabb ritmusban játszottunk. Ez a játékrész is az ellenfél térfelén zajlott annyi különbséggel, hogy rengeteg helyzetünk, lehetőségünk volt, ám ezen a napon még büntetőből sem sikerült gólt szeretnünk.