Összefoglaló 2022. október 31., hétfő

LU17: DVTK - Illés 1-2 (1-0)

Sokáig győzelemre állt, de a pontszerzésre egyértelműen rászolgált volna az Illés elleni bajnokin a Diósgyőri VTK LU17-es csapata. A szombathelyiek azonban a hajrában fordítani tudtak az egyébként jó teljesítményt nyújtó diósgyőri lányokkal szemen.

LU17: DVTK - Illés 1-2 (1-0)


Országos LU17-es bajnokság, 9. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Illés Akadémia LU17 1-2 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Forgács Máté. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Farkas N., Képes J., Sándor L., Vadász V., Keczán F., Szilvási N., Magyar H., Papp S., Nagy E., Majnár A. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Illés Akadémia LU17: Kocsi P. - Németh Z., Ceglédi B., Hajdú P., Kleinert P., Gyócs-Németh C., Giczi K., Simon E., Nagy B., Csombor L., Harangi L. Vezetőedző. Győrffy Mátyás.
Csere: Papp S. helyett Megyes Zs. a 46., Simon E. helyett Bukor Z. a 46., Nagy E. helyett Alföldi R. az 53., Giczi K. helyett Stadler K. az 57., Gyócs-Németh C. helyett Tóth B. a 66., Harangi L. helyett Csarnai Z. a 66., Sándor L. helyett Bánsági H. a 79., Vadász V. helyett Dervalics D. a 83., Csombor L. helyett Hopp K. a 90. percben. 
Sárga lap: Bényei B. a 72. percben. 
Gólszerző: Magyar H. (1-0) a 25., Tóth B. (1-1) a 73., Tóth B. (1-2) a 89. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Jó ellenféllel játszottunk, és abszolút egyenrangú félnek bizonyultunk. Több jó egyéni teljesítmény kísérte a csapatjátékot, aminek természetesen nagyon örülök. Annak viszont kevésbé, hogy az utolsó negyed órában kiengedtük a kezünkből ezt a találkozót.  Amit rendkívül sajnálok, hogy egy játékvezető van a mérkőzéseinken. Az egyenlítő gól előtt véleményes büntető előtt fél méterrel volt kint a labda. Gratulálok annak a hat LU15-ös korú játékosnak, akik pályára léptek a nagyobba között. 

Győrffy Mátyás: - Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de ez tulajdonképpen várható volt. Nagyot küzdöttünk es végül megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést mert a találkozó nagy részében többet tettünk a győzelemért. Örülök Tóth Bianka visszatérésének es szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben segítette őt. Igyekszünk az önbizalmunkat a helyére tenni, remélem ez a mérkőzés, a diósgyőri győzelem segített benne. Gratulálok a lányoknak