Összefoglaló 2023. február 9., csütörtök

Medgyes Sinan: Magabiztos játékkal nyertünk

A DVTK alapításának napra pontosan 113. évfordulóján 1-0-ra nyert a DVTK a Tiszakécske ellen. A télen igazolt Medgyes Sinan hétfő este debütált tétmérkőzésen a DVTK-ban. A meccs után a bal oldali védő úgy vélte, akár több góllal is nyerhetett volna a csapat, és azt is elmondta, támadásban többet vár magától.

Medgyes Sinan: Magabiztos játékkal nyertünk


- Nehéz talajon játszottunk, de az egész mérkőzésen mi domináltunk. Magabiztos játékot nyújtottunk, akár több góllal is nyerhettünk volna - értékelt Medgyes Sinan. - Hétfő este elsősorban a védekezésre fektettem a hangsúlyt, előrefelé többet vártam magamtól, azaz többet támadhattam volna. Jól éreztem magam a pályán, jól játszottam, és ami a legfontosabb: győztünk.

Medgyes Sinan január elején érkezett Diósgyőrbe, és elutazott a csapattal a téli edzőtáborba.

- Gyorsan elmúlt az érkezésem óta eltelt idő, az edzőtáborban is kemény munkát végeztünk - elevenítette fel.  -Úgy is érzem magam, és a mérkőzésen is látható volt, hogy jó állapotban vagyok. Diósgyőrben minden apróságra odafigyelnek, és minden adatot kielemeznek, itt például az alvást is monitorozzák, amit a korábbi klubjaimban nem tapasztaltam.

Medgyes Sinant egy régi ismerős fogadta Diósgyőrben, a szintén télen, de még decemberben igazolt Lőrinczy Attila.

- Korábban Budafokon együtt játszottunk, és már ott is jóban voltunk - árulta el.  Gyorsan beilleszkedtem a csapatba, mert jó közegbe kerültem, befogadó az öltöző.

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában Ajkán játszik a DVTK vasárnap délután. Mit vársz a mérkőzéstől?

- Elsősorban három pontot, méghozzá domináns játékkal - válaszolt lényegre törően Medgyes Sinan.